Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mašina za pare
kriminalac koji je pobjegao pred zakonom iz hrvatskeu u ovu zločinačku mafijasku tvorevinu koju je hdz bih i dragan čović uspio napraviti u zapadnoj hercegovini,dijeli lekcije drugima koji poštuju zakon
malo lopovsko laprdalo, nećeš još dugo naprdivat razbojniče
Covjek upravu 100%
TREBA GA U NEKU STRANKU UBACIT
GOSPODIN
Ako se dobro razumijem ako trener ima ugovor do 2022. i sad dobije ovakav otkaz onda mu se mora isplatiti razlika koju je trebao dobiti do kraja ugovora onda to znači da opet klub nije uštedio ništa sa ovim otpuštanjem...??
Pa ako otjeras čitav stručni štab a sa njim imaš nekakav UGOVOR potpisan onda dolaze neke PRAVNE posljedice. Mislim da si se malo zaletio ali VRIJEME će pokazati.
@enes.saric.54 Ugovor se potpisije sa šefom, a sitna buranija je tu ako dodatak šefu. Niko sa pomoćnicima ne potpisuje ekskluzivne ugovore.
Mucko djubre hhahaa ubi se od dosade u medjugoriju nea zive duse