Pogledajte kako izgleda projekat
6
Nova Grbavica će koštati od 70 do 78 miliona eura
Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ooo Masala masala....
Ocam\' ovo k\'o neki Spejs Šatl :D Al super samo naprijed ;)
Boze me prosti, ko mrtvacki sanduk ...
Joj sto vise zanovjetate sa glupostima tipa: \"politicari nam pokrali sve pare\", \"nema se, tezak vakat\" i ostala sr*nja...Pa normalno da narod nema para kad samo kuka i lezeci trazi od Boga pare da plati osnovne zivotne namirnice...uvijek ima posla samo treba traziti. I ne zaboravite : \"KAKAV NAROD TAKVA VLAST\" Svaka cast Zelji na stadionu, nadam se da ce na njemu biti odigrane velike utakmice i kluboca i nase repke.
Zasto da se ovo finansira javnim novcem?Koliko ce obicnih platilaca poreza imati korist od ovog zahvata , ili priliku da vjezba ili se koristi sadrzajima... Neka vizionari naprave konzorcij pa zasucu rukave i potraze finansijere!
VALJDA CEMO TO DOCEKATI
STRUJA ĆE POSKUPJETI ZA 47,4%, A NIKO NIŠTA NE ČINI DA TO SPRIJEČI. DOK SE MI, GLUPI NAROD, GLOĐEMO OKO DJEČIJEG PROSJEKA I VJERONAUKE U ŠKOLAMA, POLITIČARI NAS ODRADIŠE ZA 47,4 %. ZAŠTO SE OKO TOGA NE DIŽE FRKA? NIJE NAMA VAŽNA VJERONAUKA, IMAMO MI SVOJIH PROBLEMA.
TM 87
Za ove pare mogu dovest 3 svjetska igraca da rasture ligu a ne da budu 3. hvala
TO je ono Bosnjacka filozofija, zivi pod plocom nema ni fasade na kuci a kupi na kredit golfa od 15,000. Ako vec ulazete tolike pare u fudbal ulozite to u kvalitetne uslove za omladinske pogone. Za to vam ne trebaju tolike pare a vise bi se isplatilo
veci trgovacki centar nego stadion
haha pa sta bi bgt bilo krivo? sto je stadion ruzan? sto je cijena smijesna i sto ovakva rugoba od zdanja nam ne treba? slovenci uloze i naplate boli njih q poslije a to sto mi imamo najruzniji i najnemastovitiji stadion u sred grada gdje prostor je vrijedan zlata, to njih nije briga. napravite normalan stadion, tjs sta fali postojecem? samo ga treba usminkati i malo prosiriti a ostale pare uloziti u neku proizvodnju da ljudi imaju gdje raditi i zaradjivati a ne da rade na stadionu i kad zavrse dobiju godisnju kartu za utakmice umjesto para koje bi dali da prehrane porodicu...
srecno samo naprijer volimo vas vasi vjerni manijaci a ostali pomrite ako vam je krivo !
Skuplji Ronaldo od Grbavice XD
svaka cast ako bude al manijaci ce pomoci kolko budu mogli
bolje radna mjesta otvoriti pa poslije graditi ovakve objekte
grohotom se smijem hahahahahaha pa odakle tolike pare retardi mali plavi????