Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Carina Mo@ ...i Semira Tucu! OTIS\'O SI SEMIRE, OSTALA JE TUGA UVIJEK CE TE VOLJETI, DJAVOLI SA JUGA :D
@Mostar he, lokalni sovinisto. Zaboravio si samo jos staviti Kodru i Baku. ;) p.s. Vaha je iz Jablanice! :D
ma samo Barba, Vaha ili Bajevic! Zna se sta je kvalitet... Sorry Pape!
SAMO.... SERGEJ BARBAREZ!!!!!!!!!!!!!
Hajmo malo realno. Pape je najbolji igrać sa prostora BiH a mozda cak i bivse jugoslavije svih vremena, cak je i proglasen kao zlatni igrac od strane UEFA-e. Izmedu ostalog 1990 kada je bivsa Juga igrala protiv Argentine od cetiri gola za Jugu tri je dao Pape. Barbarez je bio dobar igrac nema sumnje ali ne ko Pape. Ipak mislim da dobri igraci nisu nuzno i dobri selektori, cak i Maradona je imao problema i jos uvijek ima.
barbarez je jedini čovijek za repku, voli ga naraod a i igrači:) svi su za njega, autoritet, znalac i gospodin, lafčina..kad se pojavi u odjelu..kakav Bilić, kakav Guardiola:):):) možda jedina osoba koja će igrače povesti na pravi put, pa da konačno prestanu dernečiti po Bosni usred priprema za kvalifikacije!!!
@Dzomba, Vaha se vise ne bavi fudbalom. Otisao je u muzicare, cuo sam da svira bas gitaru u Sare Roma...... Enver Maric im je inace novi bubnjar, ludilo...
, neka se ujedine Barba i Pape pa neka rade zajedno,a gdje je Vaha ??? kako njega niko ne predlaze!!!???
ma jasta moke, najlakse izabrat nekog vlahha ili sokca. lakse onda brate pljuvat i krivit druge za nasu gluupost i nesposobnost.
Ljupko Petrović i Safet Sušić su jedini kandidati. Barbarez neće dobiti podršku IO NSBiH.
Igra je genijalna, priključite se i zaigrajte, pomozite eBiH da postane najjaca sila u virtualnom svijetu! http://www.erepublik.com/en/referrer/dzejs (pratite uputstva koja dobijete u poruci od Ureda Dobrodošlice i meni se javite ako vam treba neka pomoć)
barba za selektora BiH
pape mji je uvijek bio u lijepom sjecanju. steta bi bilo da ga sad popljuju bez razloga i time pokvare utiske. bolje da on ne vodi reprezentaciju.
kakav pape, Barbarez je pravi covjek za selektora, ja mislim da je on jedini covjek u Bih kojeg vole bas svi gradjani BiH.
Nije bilo Papeta nigdje i sad bi da vodi repku. Sto je nije uzeo kad smo bili u gov nima, lako se sada kititi tudjim perjem. Barbu za selektora.