Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kad nas krene, onda baš krene. Pape zovi ŠTILIĆA, ĐURIĆA nećemo valjda bez napadača protiv Izrael (mada sa dosadašnjim tvojim odlukama, ne bi čudilo nešto slično).
Da vidimo kako ce se nas expert od trenera nositi s ovim sad...
Ma nema veze , naći će Adžo mjesta za svog Tina u napadu !! Ipak on juriša na jedan bod u Izrael jbo sve svoje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Milan Đurić. ZOVI GA, PAPE!!!
Nek zove Emira Hadzica!!! Ionako igra u Izraelu. Dupla motivacija.
Ma Aleksandra Đurića, svjetskog rekordera po broju datih golova. Njega.
Glava boli ali od kladionice
Imao je Mahmutovica na tanjuru,po meni nas momentalno najbolji BiH napadac
SEMIR STILIC - http://pl.wikipedia.org/wiki/Semir_Štilić Od 2005 do 2014 - 211 utakmica 50 golova sto ce reci 1 gol svake cetvrte utakmice. U ovoj sezoni je bolji, u poljskoj ligi 28 utakmica 13 golova, svake druge jedan. Komentari?
MILAN ĐURIC - http://it.wikipedia.org/wiki/Milan_%C4%90uri%C4%87 Od 2007 do 2014: 186 utakmica, 27 golova sto ce reci jedan gol svake sedme utakmice. Komentari?
SEMIR STILIC!? - Moze li nesto vise ?
Nasa je nesreca sto nemamo napadaca kvaliteta, ali ni renomea, Edina Dzeke. Nije to ni Ibisevic vec duze vrijeme. Njih dvojica pa nekoliko stepenika prema dole ... Ko? Hajmo cuti nesto vise? Kakav nogometni CV imaju alernative? Gdje igraju, u kakvim ligama zabijaju? Prijedlozi?
kaze kako ce se pape nosit sada s ovim sto ga snaslo ... pa prije par dana je izjavio da ako se dzeko povrijedi mozemo otpisati prolazak kvalifikacija ... ne mirise meni ovo ... cim sam naslov procitao crko sam od smijeha ...
Allah imanet Evropsko.
Pape, zovi Nedu Turkovica u repku ! HAHAHAHAHAHA
ko da gledam da jado u inat nece pozvati novog napadaca!!
Objektivno, nemamo mi ni blizu napadace kvaliteta ove dvojice. A sto je najgore nemamo ni napadacku igru u koju bi se bilo lakse uklopiti nekome trecem. Sa Susicevih 4:1:2:1:2 mi nemamo nista jos od Nigerije.
Dzeko jest vazan reprezentaciju,i svaka mu cast... U Zenisi sve sam utakmice sam pratio iako sam s drugog kraja Bosne,iz krajine sam. LJudi vise me diraju navijaci nego igraci,vise me dira pjevanje Jedna si jedina nego ista drugo... Necu da kritikujem nikog ali stani malo nije Dzeko reprezentacija, nije ni Spahic ni Miske ni Salihovic,svi pojedinacno su igraci samo... Pa Safete pusti ljude koji zele igrati srcem,nije vazno igraju li u klubu,nek igraju u repki..Besic igra, igra srcem igrali su mnogi i igrali bi i dalje, mislim da je jaci igrac iz bosanske lige koji igra srcem nego igrac iz njemacke lige koji igra da se pokaze da se bolje proda
Samo srce bilo je dovoljno prije 40-50 godina. Od tada pa do danas fudbal je evoluirao u nauku. A Safet je tu u trecem osnovne. Na zalost!
Samo da se Tino ne povrijedi ne daj boze...onda smo tek najebali
Hahahahhaahaa jest vala ne do bog ovako sa tinom imamo neke nade
džeko alah te nagradio koliko si pomogao svima a klošari nek pljuju samo to i znaju,svi što pljuju papeta voljeli bi se slikati sa istim nego ih on iskulira neda klošarima blizu
Prijatelju, Pape je glup. Danas kad to znamo, malo se ko s njim slika. A volio bi on, vjeruj mi.
karabeg debilčić je najjači kako ga mršnu spaha ono mu je potez decenije,malo mu sto ima kliniku privatnu radi u bolnici i jos uzeo reprezentaciju pa nećes im usne raditi i onaj fizioterapeut zar nije mogao neko da nije iz sarajeva,i baljić harmonikaš
Ubise nas zavist i sitnosopstvenicki interesi moj pizza.
Dzeko legendo samo je jos ovo preostalo da se suskavca oslobodimo