Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota za Španiju i Portugal. Želim vam ispadanje u što skorijem vremenu.
Upravo tako.
Ne kontam sto je sramota? Japan dobio i Njemačku i Španiju. Urugvaj nije mogao dobiti Koreju i mogli su da daju jos koji gol Gani? Do njih je...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najjluđe prvenstvo ikad!
preludo, gledat ces antifudbal japana koreje i australije…
A sta su to Njemacka i Urugvaj do sada pokazali? Nista! Njemacka izgubi od Japana, nerjeseno protiv Spanije i onda joj Spanija kriva sto nije igrala za njih. Ista situacija i sa Urugvajem. Nista nisu pokazali i zasluzeno ispadaju.
Ako Bog da neće ni Španija s ni Portugal daleko dogurati ..licemjeri
Rade kladionice posao
Mislim da je ovo prvi put da u završnu fazu prelaze timovi sa svih šest naseljenih kontinenata: Iz Evrope: Nizozemska, Engleska, Poljska, Francuska, Španija, Hrvatska i Portugal te možda Srbija ili Švajcarska. Iz Azije Japan i Južna Koreja. Iz Australije - Australija. Iz Afrike Senegal i Maroko, te možda Kamerun. Iz Sjeverne Amerike SAD. Iz Južne Amerike Brazil i Argentina. Slabo pratim fudbal, ali me ta činjenica oduševljava.
Vrlo interesantno će da bude
Spanski i Porugalski firauni ista kje to cerga!
Ne znam sta pjenite tu… Sta vam nije jasno?! Ekipe koje osiguraju prolaz dalje imaju interes da kao drugoplasirani prodju sto slabije ekipe, jer se kasnije opet mogu susresti s njima. Svima je u interesu osvajanje prvenstva pa tako i ta taktika ima smisla…
Gdje je var kada je penal za Urugvaj? Žao mi je zbog Kavanija on je istinska klubska i reprezentacijska legenda, ne može se poredati sa ovim dibidusima. Valjda će biti zanimljivo gledati azijate i australce i ove kalkulante u osmini.
Suarez je bolji.
Cigortugalci pustili utakmicu poput svoje španjolske tziganske braće
Bravo Koreja!
Svi igraju lopte brale moj, ja govorio Japan ce im pomrsit racuna, kazu mi ti si lud , ccc..Jesam et
Tako im i treba kad dignu nos i podcjenjuju protivnike.A svi na SP su dobre ekipe cim su dosli do njega
I mi smo bili 2014.pa znaci da smo dobri bili?? Imali nafaka grupu u kvalifikacijama
Portugalci pravi cigani isto ko i španci. Al mislim da je trener Urugvaja prerano izbacio glavne igrače. Da su ostali oni koji su bili na početku tekme pao bi i taj treći gol.
Nadam se da spanski i portugalski cigani ispadaju vec u osmini
Kako ono nije penal nad Cavanijeeeem, kontakt je očito postojao??
bacio nogu pod igrača, nije se kretao prema lopti