Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeza me obuzela citajuci ovaj text, izdrzi momcino molim te
Sabur porodici, biće kako Bog kaže.....
@SarajIja1979 nismo mi ti koji sudimo, mozda mu je njegovo klanjanje pomoglo da dode tu gdje je bio...a "tvoje" tu gdje si ti (beznacajan,nepoznat, "pametni" komentator koji ce u svom zivotu biti poznat samo u svom komsiluku)!
TUGA!
johoj da mi je vidjeti pojedine ovdje sto seru sto mu se brat moli bogu, da im doktor kaze za dijete "ne mozemo nista uciniti" kako bi se ponasali pa da vratimo vrijeme.odrali bi koljena u crkvi/dzamiji moleci se a svijet prepun raznih primjera ozdravljenja.ja sam i za nauku i za boga, ko iskljucuje jedno glupan je teski.
pretužno zaista. ne razumijem zasto je problem da se sve snage udruže da se momku pomogne ako moze, odveli su dijete doktoru nisu otisli hodzi po zapis i zasto onda kenjate na to sto clanovi porodice koji vise nista ne mogu uciniti mole boga za pomoc.i ti smradu okorjeli sto pljujes to i ismijavas za svoje dijete koljena bi odrao prvi moleci boga.
i onda kad me pitaju sto psujes zivot.
Allahu, pomozi mu!
Bože sačuvaj i pomozi mu. Žao mi je momka jer je došao na korak do ostvarenja svoga sna.
Srčani udar vrlo rijetko dodje nenajavljen. Jednostavno ne mogu da vjerujem da u sistemu kao sto je fudbalski savez Holandije niko nije imao pojma da Appi ima neki problem ili urodjenu manu. Pa on je u sistemu bar 10 godina Ajax nije Vrbanjuša ili Pofalicki.
ne znam zasto ali se sjetih Mancea za ovog momka se nadam da ce se desiti cudo i da ce ako nista moci voditi koliko toliko normalan zivot.
Nekada, 1983 ili 1984-e, ogroman potencijal i netom proglašen najbolji fudbaler bivše Jugoslavije, u ranim dvadesetim godinama svog života bio je Damir Paprica. Vrlo kratko je nosio titulu najboljeg, jer i on je stradao. Desila se saobraćajna nesreća iz koje se Damir nije vratio.
tragedija ogromnih razmjera... strasno..
Ja ipak se nadam da ce se desiti cudo i da ce ovaj cvjet mladosti sa pocetka zivota ubrzo opet nastaviti tamo gdje je nedavno stao i zablistati istim sjajem.Da ce bog opet fa se uspravi i obraduje prvo svpje najblize pa onda sve nas.
Mislim da ce ovaj dogadjaj bar na trenutak ujediniti podijeljeno holandsko drustvo. O njemu i njegovom lijepom ponasanju na terenu kao i svakodnevnom zivotu bruje holandski mediji. Mase ljudi se iskupljaju u znak podrske njemu i njegovoj porodici. Uvjek nasmijan momak, zahvalan svima za svoj uspjeh, od trenera do fiziotarapeuta a posebno roditeljima. Djete Ajaxa, djete Amstredama. Sportska novinarka u jednoj emisiji samo sto nije zaplakala govoreci o njemu.
@Cipiripi Da je bog velik ne bi dozvolio da se ovo uopšte desi.
Ovo je samo jedan od signala kojima nas naš Stvoritelj upucuje na Sebe i upozorava da budemo uvijek budni i trijezni po pitanju zivota na ovom svijetu. Zivot ima svoje tuge i radosti. Sve je izmiksano i zato treba iskoristiti mladost prije starosti, zdravlje prije bolesti i zivot prije smrti. Vecina nas uzima mnoge stvari zdravo za gotovo. Ovim podsjetnicima nas Gospodar povremeno vraca u realnost. Niko smrti nece pobjeci. Neko ide danas, neko sutra. Nacin je irelevantan.
@Vicious da. a gen sam jednog dana sjedio na livadi pa odlucio da ''profunkcionise'' :)))) nakon sto je sam sebe stvorio....
@Vicious Plitko razmišljanje je jedna "vrlina" nadobudnih i umišljenih koji sebi daju za pravo da sve znaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To vam je danasnji profesionalni sport. Nema igraca na tome vrhunskom nivou da ne uzima neku vrstu dopinga. Kljukaju ih experimentalnim terapijama koje su x koraka ispred saznanja agencija za antidoping, agencija koje btw i ne zele zbog atraktivnosti sporta i zarada da pritegnu tu kliku. Mlad insan danas kada potpise ugovor, potpisuje i to da mu timski ljekar moze cinit maltene sta hoce na tome polju, nema pravo prigovoriti. Danasnji fudbaleri su pokusni kunici i jbga nije svacije srce isto :(
Nažalost. tužno,jezivo... Nadam se da će se bar nekada oporaviti
TUZNO I ZALOSNO