Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Wenger svake godine postavlja standarde kako dublje propast. Najbolji bek Bundeslige mu rezerva za veznog igraca sto igra krilo. Kad je Dzeko dao 4 gola Liverpoolu Mancini ga je narednu ligasku utakmicu stavio na klupu pa mi se cini da Wenger namjerno sabotira vlastitu ekipu odlukama
totenhemu
djeca ti se smiju Arsene
Arsenal Fan Tv na you tube je jedini razlog sto pratim Arsenal. Jedan od smiješnijih kanala, toplo preporučujem da pogledate! Svaki poraz Arsenala je nama gledaocima odlično!
To je klub koji više nema ambicija, koji ima lošeg vlasnika i ljude koji ga okružuju i trenerom koji je zaostao u vremenu i prostoru, a koji ne može da skonta da su igrači poput Iwobija, Walcotta, Welbecka, Elnenija i još nekih teška truba.
Pusti Wengera jos gradi ekipu
Sta ce Arsenal sad, oni se samo za FA kup bore 😂😂😂
jadna ekipa, realnoo :(
Bolje bi dildo odigro nego onaj fikus Iwobi