Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar gol.... al pusti ga nekom levatu iz italijanske druge lige... kad ga saceka seljak na 30 m. i zabije mu krampone pod koljena...pitao bih ga ja bil\' se usudio opet maradonu da glumi !
...ovo je liga da najgori haman moze samo ispast iz novina :)
De ba norveska liga. Pa tu lud je..be.. zbunjenog. Niko ne zna igrat fudbala. Vidi ove retarde u odbrani, niko lopte nije u zivotu vidio.
nije isto dat gol u cetvrtfinalu svjetskog prvenstva protiv engleske i dat gol u 2. norveskoj ligi. jos ako se prisjetimo da su u to doba engleska i argentina tek sklopile mir,nakon rata za foklandska ostrva.ogroman rivalitet je bio,a i do danas dan ostao
Eto nek si ga ti igro... u Bubamari kod Paje pretpostavljam, njak njak njak...
x citizen 13.11.2009. u 23:39 TI SI SE SIGURNO DOBRO NAMUCIO U SKOLI , SVA JE SRECA PA JE KRATKO TRAJALA .
joj fraera... fkt da je cudo valja pretrcat 100% a jos tek proci ovoliko igraca..ocigledno vi nikad niste igrali nogomet...
nista posebno djes ovog kloca poredit smaradonom
A realno nije nista ni uradio... druga je prica sta su radili ovi bolidi iz odbrane
nije ovo maradona, ovo je norveska liga.. haha
A šaha mata...