Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja podvaljuju im četnička posla sjeme im se zatrlo
Hahahahaha Dobro je onaj danas rekao na forumu, sad ce Srbi sve demantovati.. cccc Dobro pa nisu napisali kako se nije ni igrala utakmica.. hahahahaha Koji su to cigani.. Haj sto su im navijaci huligani, sto se ne vole izmedju itd. ali oni su oni i rasisti.. Jadno..jos zive u 18. stoljecu..
zivim u engleskoj i ne znam o cemu pricas. u engleskoj se na rasizam gleda vrlo negativno. u engleskoj je, pored njemacke i skandinavskih zemalja, rasizam najmanje zastupljen. svakako se ne moze ni porediti sa jednom francuskom, italijom, a da ne pricam o istocnoj evropi.
cale mi svrsi u zvalje..
ENGLEZI SU SAMI SEBE NAPALI.. ENGLEZ CRNJO JE SAM SEBI REKO DA JE MAJMUN.. ENGLEZI SAMO LA.ZU.. ENGLEZI NISU NEB.ESKI NAROD KO SE.RBI.. ENGLESKA JE ZAPADNA SRP.SKA POKRAJINA..
A što mogu lagat ovi srbi to je da Bog sačuva. A što je najgore, oni duboko vjeruju u sopstvene laži.
Zasluzili ste svog \"predsednika\" Nikolica...imate predstavnika po mjeri...
Znam ja o cemu se govori , nego mi nije jasno kao Englezi iznenadjeni a na njihovim fudbalskim terenima to je normalna pojava , nisam opravdavao ponasanje publike ali su Englezi zadnji koji mogu drzati prodike nekome o rasiszmu...ima isuvise primjera za to procitaj malo vise o tome nije samo ovaj dno-dna portal izvor svih informacija ionako sve prepisuju ali ono sto njima ide u prilog toliko o objektivnosti ovog klix.ba !
Servs are genocidal and racist people
ako je NOGOMETNI, onda je NSS, nemojte i vi zezat isto kao nogometni klub sarajevo, a kratica FKS srbi bi se uvrijedili da ih kroatizirate, boli me što njih, ali zašto nas?
Za ovog @Slušaj ti Ha ha Kakve ti bombe spominjes??? MomEk, ovdje se prica o utakmici izmedju Srb i Eng, gdje su domacini vrijedjali igrace Engleske na RASNOJ osnovi.. Pusti se huliganstva, takvih budala ima svugdje (i kod nas u BiH).. :) Ali vi ste RASISTI (pored huliganstva)..
rasističko-četnička posla
Posto vidim da ti je sva pamet na youtube nemam sa takvim retardom sta razgovarati, tvoj koeficijent intelugencije se pise jednocifrenim brojem kad si vec ogrezao u cuber kriminalu da ti kazem da i ti i tvoje ba.li.je koje se ovdje javljate kao Engleski dusebriznicki zastitari ,jeste li znali da huliganstvo na sportskim terenima je Engleska izmisljotina , jeste li znali da su njihovi navijaci poklali navijace Jeventusa i 5 godina bili kaznjeni njihovi timovi , procitaj izjavu bivseg fudbalera L. Ferdinanda da Englezi trebaju da sami rijese u njihovoj zemlji pitanje rasizma pa tek onda da nesto pricaju Srbiji ( John Terry ) ... posto u zivotu od Ilidze nisi otisao jer si frontalni kokuz ne znas kakav je zestok rasizam u GB , a krekovan ti je frljavi babo jer te je jos frljavijeg sklepao ! I na kraju ko se nasao da se javlja u zastitu Engleza muslimajmuncici koji su u Londonskom metrou postavili bombe , prije koju godinu ! Tisina bolje vam je !
Ma nemaju bre srbi s tim ništa ...englezi sami sebe napadali brrrre
ma nisu srbi rasisti, niti nasilni.... youtube laže ....svi streaming mediji su protiv srba....montaža... http://www.youtube.com/watch?v=oQ15jQt4kmg
kako okarakterisati psihicko stanje nacije koja toliko laze da su sopstvene lazi prihvatili kao istine u koje slijepo vjeruju?od kosovske bitke,preko draze mihalovica do ratova u devedesetih ....
meni je moj djed govorio kako srbi lazu, (a i kradu) a ja mu nisam vjerovao. sjecam se kad je pricao,kaze sine kad servian nema sta da ukrade,on prebaci sopstvenu sajkacu u tudju avliju.