Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vracanjem na teren, legalizovali smo Fašizam !!
Renesansa primitivizma. Da nio bio rat 96% ovih navijaca bi gradove viđalo samo pazarnim danom
https://www.youtube.com/watch?v=yufl2XEfo30
Sta imamo od vaseg osudjivanja bagro jedna korumpirana
Ovaj nogometni savez samo izbacuje template odgovore i tako pravda svoj nerad!!! KAZNITE POCINIOCE VEC JEDNOM I POKAZITE KO JE AUTORITET OVOG FUDBALA INACE CE JOS MALO SVI RADITI ONO STO HOCE A OVO NIJE PRVI PUT DA U TOM SIROKOM BRIJEGU VIDIMO PROBLEME!!!! HOCEMO DA IH VIDIMO U NAJNIZEM RANGU TAKMICENJA, I ODUZIMANJEM LICENCI!!!! Tako pokazujes da raids posao a ne saopstenjem u kojem se samo operes!!!! RADITE NESTO!!!!!
Pa iduća utakmica u širokom bez huligana i nehuligana
Jeste li im zaprijetili prstom sa prozora.Hebali vam oni mater ustasku.Stakori sa kamenjara.
I-men, posalji der nam onaj cs na mrezu, nema ga nesto
ovi su počeli ko Incko da seru...kazni drakonski ili šuti.
Divljanje treba kazniti,ali u komentarima ispod ovoga teksta stoji samo mržnja prema Hrvatima i ništa više. E pa kad nam nista ništa u ratu mogli sa zločinačkom harmijom i mudžahedinskim hordama sad pokušavate ovako al ništa od toga. Mi smo tu od stoljeća sedmog i ostajemo zauvijek Hrvati,a ne kao vi koji mjenjate naciju,vjeru i opredjeljenje češće nego netko čarape ...
Opet kmečanje komentatora, u najvećoj mjeri. Ne pali to nigdje i nikome, ali navika je navika. :D
Pa retardi jedni kako su Englezi riješili probleme na stadionima, samo kaznama rigoroznim od strane SAVEZA, a vi pacovi sumnjate da neće biti efekta, kaznite ih jednom da valja da se opeku dobro, a ne neke smiješne kazne, i pozivate druge da podrže a vi iz saveza prvi im oprastate i umjesto da ih jednom rigorozno kaznite vi umanjujete i prebacujete lopticu, ovako će biti i ubuduće sve dok se ne počne kažnjavati RIGOROZNO.
Sta nije dovoljno i pozeljno,ako nije kaznjavanje klubova.Dobro su pojedini rekli,Vi u Savezu ne smijete ni jedan klub kao npr.Siroki,Zrinjski,Borac kazniti rigorozno,jer ce sa druge strane odma reci da su nacionalno ugrozeni.U tome je poenta.****a placenicka u savezu.
Vodite se politikom kao Englezi,koje je Evropa izbacila iz Evropsikhi takmicenja na 5 godina proslog vijeka zbog tragedije na stadionu Hejsel u Belgiji,koja se dogodila 29.05.85 kada je poginulo 39 navijača Juventusa, dok je 600 njih ostalo povređeno.Cekate da padne jos mrtvih glava na BiH stadionima?
Ovi isto Incko
Problemi su samo kad pitari dolaze, jer su provokatorska bagra. Ostali klubovi kad dolaze nema nikad ovakvih incidenata.
Zasto nitko ne spominje slavlje igraca fk sarajeva? kada su nakon gola jasno isprovocirali publiku na sjeveru?
Ovo utakmica bi se trebala ponovit na neutralnom terenu