Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da bog da vam za transplatacije trebalo majku vam podmicenu ***
Ko je bio gori od Engleza ,a sad ih milina gledati nezna se sta je ljepse gledati navijace ili utakmicu,Sve se moze kad se hoce. Uvesti rigorozne kazne ko i oni (klubove po dzepu huligane u zatvore i za naj manje prekrsaje,dozivotne zabrane dolaska na javna sportska takmicenja u zemlji itd.) ima nacina samo treba zajednicke volje vlasti , klubova, saveza,a i sami navijaca.
Nigdje veze bgmi
Nudimo jedinstven nacin igranja lota (preko 10 000 eura zarade) plus odlican tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http://betoholicari . bloger . index . hr/
neka vam ih na stadionima....bolje no da su na ulici :) Samo naprijed, uvedite red na tribine pa se mozda počnu i starije generacije vraćati i dolaziti očevi sa sinovima kao nekad u lijepa dobra vremena.
želim im svu sreću, ali krenuli su u unaprijed izgubljenu bitku, i mnog jači nogometni savezi su izgubili bitku protiv huligana....
Prvo promjeniti nacionaliste na vlasti,jer oni su glavni uzrok nacionalizma i huliganstva...