Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reprezentacija sa Bazdarevicem je kao voz bez masinovodje.Totalna anarhija bez cilja i plana.Mislio sam da od Susica nemoze biti gori ali bio sam u zabludi jbg.
pape je bio u top 15 na svijetu, i odveo ovu skupinu amatera na svjetsko prvenstvo.
@ljutit Nije vas sramota tako o Susicu govoriti.. najvecem igracu i treneru BiH svih vremena... i ne zasluzujemo bolje kad tako zahvaljujete covjeku koji nas je odveo na Svjetsko prvenstvo i covjeku kojeg je PSG izabrao za najboljeg svih vremena .. Bagro bosnjacka !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja odbora i govana
Pa sad vam i ne preostaje nista drugo nego izraziti podrsku. Po svemu sudeci dva ciklusa kvalifikacija sa laganim grupama su upropastena. Nadam se da za drugi nisam u pravu, ali ne vidim nikakve argumente zbog cega bi mogli proci u baraz. A i ako prodjemo(sudeci po sadasnjem rejting), tamo nas ceka tezak protivnik. Dobro razmislite kad budete birali selektora sljedeci put. Bolje dobro platiti dokazanog strucnjaka, nego se ne kvalifikovati i izgubiti jos vise para.
I vi cete brzo ko Usanovic pred sudiju
savez je pogrijesio sto nije otpustio bazdarevica sad i angazovao nekog strucnjaka za ove dvije utakmice.
podrzali ste znaci poraz onakav protiv kipra koji ce nas kostati baraza, i pobedu protiv onih amatera sa gibraltara, ma bravo...
Od Bazdarevica je gori jedino onaj glumac iz Svedskih akcionih. Zar moramo cekati da izgubimo od Belgije da ga se rijesimo ?
Izgleda da moramo..to nam je jedino svjetlo na kraju ovog tunela...
Ja zaista ne razumijem o kakvom savezu Noga i meta se ovdje prica.... da li se misli na Fudbalski savez?!
Sada je inace najvaznije,da ste vi amateru i neznalici,izrazili bezrezervnu podrsku.Manekenima koji za repku trckaraju po terenu i cekaju da sudija svira kraj,rekli da ste zadovoljni igrom!Vjerovatno ste Mesi rekli da ste zadovoljni postavkom igre i taktikom.Kaze Mesha,napravili smo skauting,tacno znamo sta nam je raditi protiv Cipra.Vidjesmo svi,kako su to extra odradili.Protiv Gibraltara,nema pasa,igre,akcije.Pa cemu se vi ,gospodo,nadate u okrsaju sa Belgijom!?Sram vas bilo sve zajedno!
Iskreno misljenje, ja licno ne vjerujem da mozemo dobiti belgiju.
Da ima 20 igraca ko ostale Repreztacije lako biti selektor, nemijesa se niko unjegov poso.Kodnas pogleda 1 utkmicu Dedo Nena Dzajda Amidza Punac , Punca sve zna o fudbalu taktici, dokije ovako sta dobijemo.
ma haj nadurat cemo jednu dvije utakmice i fajront...
Kako ofirno cuvaju jedni druge a ne zna se ko je veca lopina
nije problem,posle kvalifikacijskog fijaska svi ce te zahedno pokupiti kofere
Nema logike da sada mijenjamo slektora! Neka odradi ove dvije utakmice pa da vidimo na cemu smo.
@hawkeye A sta ako dobijemo Belgiju? Polako...