Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix novinaru nepismeni, odbijena je žalba kluba, međutim žalba gosp. Hasića je prihvaćena. Savez hoce da ispadne nevin naivnim ljudima
Tako je Savez pravi obican spin. Radi se o dvije odluke. Hasic ih je dobio... sad ce ih tuziti i za stetu.
Vico manipuliše i portalima.
Hocel bit govnjivih motki zna li se sta?
Doci ce Viconi u savez, kad se najmanje bude nadao...
Ne budite glupi!! Prvo se informišite pa onda objavljujte i komentarišite!! Od strane Suda ukinuta suspenzija na sve sportske aktivnosti, vođenje klubova u BiH, novčana kazna za njega i klub ostaje! Niste ni svjesni da će to RAja da skupi i plati.. crknite dušmani!!
Treba ova g.. iz saveza rastjerati.. to su sve majmun do majmuna. Liga ne moze drugacije izgledati sa ovakvim debilcinama kao ovaj narkodiler kvazimodo Vice.
Samo kod nas.
Da nije Gigovic prevodio odluke suda za Savez?
Saveza i qrca
Naravno da savez nece reci izgubili smo. CaS je diplomatski ovo rijesio. Suspenzija je ukinuta, i covjeku je smanjena kazna sa 10.000 na 2000. Pravda je zadovoljna.