Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda su oni ulozili u ove plakate Herceg-bosna, pa bankrotirali!
@pitar Razmijem da si r.e.t.a.r.d.i.r.a.n, umno i mentalno osakacen, da si nepismen do nevidjenih granica, da ti je kultura srazmjerna velicini sela iz kojeg dolazis, da nisi knjige procitao u zivotu ili bar oca pitao :\"oce/tata/babo, a ko je bio Ivica Osim?, prije nego si ga opsovao... Ti si jedno nevidljivo bice, nebitan najblizim svojima, a kamo li u sirim razmjerima, a dajes si za prvo uzimati jednu takvu personu u svoja prljava usta... Poklopi se svojim klempama zvaljo mali, nauci sta u zivotu pa onda tek iznosi mjenje vani, u svijet... Jer tu, realno, jos nisi zasluzio mjesto s.m.r.a.d.u, lj.i.g.a.v.c.e ...
I bez sudaca i Mamićevih milijona,Dalmacija dobit će novog šampiona.HŽV
Taj milione ne ulaže u klub,zato je Dinamo u LP gori od Partizana......
Nek zamole Zdravka Mamica da im posudi koji Milion..
jel to pocelo, uskoro ce i ostali \"veliki\" klubovi iz regije hajdukovim putem. spas je samo regionalna liga sa jakim sponzorom.
Otkako je Bošnjak Senijad Ibričić otišao u lokomotivu Moskva i nije više kapiten hrvatskog Hajduka mnogo toga lošeg krenulo je po taj renomirani klub
@bolo Pomoci ce Zeljo,igraci i uprava, tvojoj mami da dozivi vrhunac...konacno! @pitar Iz kojeg si ti sela,cobane jedan!?Ajd ugasi taj makintosh i idi pomozi mami da nacjepa drva SELJACINO!
Kakve to veze ima s kajmakom?
Ako je iko iskompleksiran onda si to ti potomče vozotočkolupača iz kiseljaka. Nego uputite koju kunu ujkanima pa neka vam zapale onaj golubarnik na 91 godišnjicu :)
duša moja sto mi je nervozan.....št me ba tako nisko drzis....malo ga izduvaj opusteno
Znaci pocelo je. Mene cudi kako kod nas nije vec pola lige pogaseno, neznam ima li klub na prostoru ex-yu da posluje u plusu, al stvarno, ne po izvjestajima vladajucih ubleha u klubovima. Mozda jedino Dinamo, prodali su igraca tovar i uzeli finih para, ako ih nije onaj seljak sebi uzeo.
Politike su došle,bile i prošle,i uvik će bit jer takav je svit...i uvik će lašci,pokvarenjaci,glupaci slovit ka prvaci..Al jedan je prvak, to ne tribaš ni pitat,i onda kad nije on je prvak svita..kad nestane svega i ne bude više..Hajduk će živit smrti za dišpet. To je dišpet,to je forca,to je jače od života..to je nešto u nama,to je ludost sama........
mora se spomenuti Veliki ŽELJEZNICAR iako u gore navedenom tekstu nije ni bilo riječi o NJEMU. Što nas više mrzite i vrijeđate znamo da smo na pravom putu.
\'EBO TI RASCIC MAATTEER
nkž bi vam rado pomogao al je kokuz...evo prodat ce na aukciji dres od raščića i sve dat hajduku