Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fudo Kasumovic je bosnjacki Dodik. Covjek spin majstor, lazov, prevarant, lopov. Prodao je pricu u Zenici kako ce eto on spasiti Celik i kako navodno ima investitora za taj klub. A onda su brze bolje oni rasturali klub i turskom vlasniku ostavili dugove, dubioze, i nesredjenu situaciju. Sitni carsijski pacovi sto na dzumu dodju i sjednu u prvi saff u dzamiji a kasnije nakon dzume drze vaz - Fudo Tito (obecao nekome posao blagajnika u komunalnom preduzecu)
Toliko Robijasi posmrcu dnevno
Drže ih samo da prodaju bodove.
Turska prćija
Ovi su dužni i bogu i narodu, bacaj to u niži rang dok ne nadođu sebi
bjeri Čelik nosi te djavo, bruka i sramota za klub upravu i sport i grad zenicu,,,koji q se takmicite, ako ne mozete izmirit 5 000 maraka
@silverdoom fudo doveo investitora iz Turske i otjerao momke iz Zenice sa vizijom iz kluba
Ostali su u ligi guzivsče zbog duga Borca, sad je red da ih nogiraju iz lige zbog duga i šta tu nije jasno.
Ha prohodam poslaci vam 1 milion💶💶💶
Cigani!!!!!
Ajmo sada svi navijaci po cenera i eto islacen dug dosta vise onome Turcinu ruku u djep stavljate...ah da netko je pokrao sve te pare u kravati i odijelu a na vama je da namirite
Klub Koji je dizajniran da se uvjek bori za opstanak bez razlike u kojoj ligi se takmicio Kako u ex-YU tako i danas. Zalosno
Riješite ih muka 2 liga
Slusaj ovo, po marku da skupite skupili bi 6k. Vama se ne igra i navijačima se ne gleda. Motaj kablove i gasi. Necemo vam mi skupljat da uzimate placu.
Kome sad trebaju bodovi, Borcu.
Ma izbacite ih vise, nek se opamete za sva vremena
Ok, hajde prva dva puta smo nekako i skontali ali ovo sada ih baš neko mrcvari. Pa Sarajevo je grcalo u milionskim dugovima prije ovih svojih kvaziinvestitora i nije im se "a" reklo, a ovoj zeničkoj sići se zbog par hiljada suspenzije lupaju svake sedmice.
sarajevo vas može kupiti.
Možete vi sve u svojoj mašti, kao što ste najavljivali svoje stadionea i dalje igrate u posuđenom sadaka lavoru. Kao što ste najavljivali grupne faze pa vas atalante nabijale po 8:0 i modavski autolimari vam zabijali golove sa centra. Vi sa parama ne znate i ne možete ništa jer ste klub krezavih beskorisnih šanera, a kada nulu pomnožiš sa milion opet dobiješ nulu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)