Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se Edin oprosti to će biti dan žalosti!
Dace bosanska krv ako bog da jos Dzeka i Miralema i bolji ako bog da.
@VolimPxxxx a bosanska sperma jos Harisa Causevica
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovoga Prosineckoga do sada ''vile nosaju''. Kada naletimo na ''pravog'' protivnika petica nam ne gine...
Nije na odmet ni petica kada viceprvake rebnushe sa 6-com onda je i 8-ca kao halva, a kamo li 5-ca.
Brat bratu onaj Kodro je nidje veze igrac. Svaka cast ocu, ali on nije za neke prosjecne ekipe iz premier lige BiH. Hajrovic je izmislio fudbal za njega.
vidi se velika razlika kad je pjanic na terenu i kad ga nema bosna onda stresno igra u sredini..nema nekoga ko smiruje igru ko sto pjanic zna
kod nas je problem sto uvjek ima par igraca sto su platili da budu na spisku negovorim o nasim zvijezdama nego kad neko nepoznat bude pozvat znam svog kolegu sto je dao 11 hiljada da odigra za repku 2 utakmice sto je najbolje dao je gol mislim protiv slovacke pa prodao se odma za dinamo dresden i nista nije napravio sad igra negdje u 3 ligi njemacke..a takvih ima koliko hoces 5000 za mladu repku cijena....sve sto hocu reci da pravi talenti nekad nemogu doci do izrazaja
Ne mozemo mi meda
Sve u svemu dobro igraju,.idemo na Evropsko sigurno...
ciju si ti utakmicu gledao???? Spanija Wels?
Imamo par igrača što valjaju , ovo ostalo veze s fudbalom nema... pa u drugom poluvremenu niko ne zna loptu primiti, a kamoli da akciju kakvu naprave. Bajić smiješan igrač, Kodro također, Cimirot slab, Nastić itd itd ... sve novi igrači , katastrofa ... Treba tražiti nove igrače iz mlade rep. , ili u evropi tražit ko bi mogao za nas igrati
Nastić je bio dobar
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Sto bi nas Lovren rek'o: U 'prijateljskoj' se ne mora pobijediti. Besmisleno. Inace, pod 'urgentno' dodati Hajrovica ovoj ekipi ... i prica je druga.
Pa i bila je kvota 1,12 😆😆
https://sportsport.ba/fudbal/zmajeve-u-rizeu-docekala-spektakularna-atmosfera/292969 Prejako RESPECT
Nije ovo prijateljska, ovo je bratska utakmica
Dosadna tekma 0-0
Prosinečki usavršio taktiku pucanja na vlastiti gol, da iznenadi protivnika. Taktika, pucajte na svoj gol, nek vide kako se Begovic baca, pa mu nece smjet sutnut vise i mi cemo pobijedit. Prije je bio jedan, zvao se papac, koji je makazicama sam sebi trpo golove, sad cijela ekipa pokusava sam sebi uvalit. Hahahaha. Najgora reprezentacija na svijetu. Bolja nam je ekonomska situacija od fudbala.
de daj kojeg iz banovica culi smo da imate sobre rukometase hahahaha
@StopNacionalizmu00 Bilo je masu talenata kod nas, i dan danas ih ima u Budućnosti, kako u fudbalu, tako i u drugim sportovima Došli su do izražaja samo dvije godine (kad je Budućnost bila 2-ga jedne godine), a kasnije se sve pretvorilo u politiku i da možeš igrat ako ti politika dopusti, inače griješ klupu.
Pa kako očekuješ da imaš kvalitetne i iskusne igrače u skorijoj budučnosti ako im ne daš priliku da igraju jače utakmice, da preuzmu odgovornost, da napreduju. Zato i jesu ovakve utakmice.