Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ronaldo priznaj
Ovaj Lahm isti Bruno!
ZATO NAM JE \"NEDIM BH\" OVOLIKO POSEBAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Budalestina koda ce Ivanovic priznati da je peder i koliko je momaka promijenio
Nesto tu meni smrdi... Hm da se svi oni kolektivno hopa cupaju :)) Ma koga boli racku \'\'zabijaj goleve\'\' nas samo zanimaju samo oni iskljucivo na zelenoj travi strpane u mrezi ;)
ko se izjasni da je derpe može igrati samo ženski fudbal pošto su i one uglavnom derpe, i svi su na dobitku.
ja evo priznajem, a trebo bi i ti Lahm...odo ga sad primit od Baljotelija.mmm
fudbaleri pederi ovog svijeta, čuvajte se! hoće Lahm da vas nazigu!
Pa sta ce se otkrivat ko je guzicar odma se primjeti. Uostalom ni Dodik to nije nikad priznamo pa znamo da ga Inziko zi - gu
Ja kao aktivni fudbaler sam izricito protiv javnog ocitovanja ko je depre, a ko ne !!! Zamislite kako se ja trebam osjecati kada iza mene trce jedan ili nedaj boze dva-tri pedera. Ko tu razmislja o mojim osjecajima, gospodo ?!!!!! KO ?!!!!!! Gospodo iz FIFA-e , nadam se da ste svjesni ozbiljnosti situacije !!! Pozdrav,..., vas duboko zabrinuti sugradjanin !!!!!
Pa za ovog Lahma se vec poduze prica da ga voli primit...
jer taj laf guzi shakiru i svaka mu cast ! :D
To je to znaci..... ja se uvijek cudio zasto u barceloni igraju samo zhene... a sada znam gdje u spaniji shalju one koji se izjasne ahaaaaaa
ovaj Lahm je peder kao i cijeli Bayern...fuuuuj
Ja sam gay! Ali,samo ga primiam i to je već postalo dosadno !
nepostoji termin heterosexualac , tu rijec su pederri izmislili. postoje homosexuslci i normalni !
Ja ga ližem ko Lesi!