Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svjetla tacka teskog perioda japanaca... bravo
toooooooooooooo Japan, omedetou ^_^
100% namjesteno 1000000000000000%
mama ti seljak... kretenu jedan... Svabice najbolje igraju... samo sto su pustili svi Japanke(papuce) da osovoje SP
dobra ona amerikanka sto brani.
Malo mi je ovaj pregled nepristran :). Al ajd oni valjda kad ne pobijede nemaju srece, a ne zato sto je neko bolji od njih. Svaka cast japanu i btw uzivao sam vise u ovom prvenstvu nego u copa america a usudim se rec i svjetskom.
Eto momci....ovako se igra fudbal!!!
Napokon poslje onakih katastrofa da ih nesto raduje svaka cast Japanu... naravno i Amerikanke su bile dobre bas je bilo uzivanje u utakmici gledati naravno cast i Amerikankama na izuzetnoj dobroj igri cak sta vise i boljoj ali eto morali su penali da odluce izmedu stvarno dva najbolja tima u svjetu... Super su igrale, bolje nek muskarci koji vise padaju nek zene, ako nista mogu se nauciti igrat fudbal gleajuci ovu sinocnu utakmicu...
koji si ti seljak, sto bi neko namjesto, ocigledno ne pratis ovaj zenski fudbal pa i ne znas nista :D japanke su proglasene pored svbica, amerikanki i svedanki za favorikinje osvajanja SP..
preofirno i namjesteno :D... al nema veze.... zna se sto je namjesteno!
Bravo svaka cast kosooke.
Cestitke Japankama. Igrale su ubjedljivo najljepsi fudbal na SP.