Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo cure! Svaka cast. Kada se ostavi srce na terenu, ni sudija ne moze nista, da utakmicu produzi i za jos jedno poluvrijeme
Naša Lidija Kuliš trenutno dijeli prvo mjesto najboljih strijelaca kvalifikacija sa Harder (Danska) i Boquete (Španija) , sa 7 postignutih pogodaka u 5 odigranih utakmica! Respect!
Dobro mjesto na tablici i dobri rezultati s obzirom koliko se ulaze u sport u BiH.
vidi ove baliyke ali igraju ,kao i 92 u Janji i Bijeljini, dobro dizu noge
@Ako Ivan nije Hrvat zato sto navija za BiH onda pretpostavljam da nije ni Lidija Hrvatica posto igra za BiH:-)
Ako si ti Ivan, ja sam Šućrija. Što bi reci Zeleni zub, SIKTER (poture)!
Pod nickom Kresevo je njena rodica Marija garant - nacionalist zesci, ne obracajte paznju. I ja sam sam Hrvat po nacionalnosti pa me briga t/ko je odakle, bitno je da je BiH pobijedila!!
A kvota na djevojke je bila i do 10! Svaka cast...ZMAJEVKE (jel\' se \'vako kaze? :D )
Imal koja da valja?
@Kreševo Lidija svaka ti čast, a ti na osnovu par trolova misliš da svi vrijeđaju i pljuju druge, što se mene tiče mogu sve katolkinje iz kreševa igrat samo nek pobjeđuju ;) A ko je šovinista vidi se po tvom bjednom komentaru.
Naravno da je bitno to sto je Lidija Hrvatsko dijete jer vi ste ovdje muslimanski sovinisti koji vrijedjaju drugima majku krscansku, majku ortodosknu i tako redom a ovamo nema nijedna muslimanka da igra nogomet nego je u ekipi glavna Hrvatica
Lidija mi te volimo!!! KRESEVO TE VOLI! BIH TE VOLI!! IGRAJ CURO!!!
Jeste Lidija najbolji strijelac, ali nikada ne mozes dati golova koliko ih mozes primiti ako je ekipa truba, tako da zasluge za ove rezultate svakako idu svim igraciama i trenerima. I ostale djevojke su davale golove, a opet treba neko i dati loptu napadacu da bi napadac dao gol, ne moze sam, zar ne? ;)
@Kuliš Jel bitno da jer hrvatica sitna dušo, šta koga briga šta je ko ako nastupa za svoju domovinu...
Lidija Kuliš, Hrvatica iz Kreševa, za one koji ne znaju. Da nje nema, bili bi zadnji i u ovome.
Uh što se danas mogla klepiti dobra lova na kladionici. Grčka u krizi, a naše najjače oružje su malverzacije, tako da je kvota od 3.40 bila poklon.
Što smo uzeli ove grke na zub u zadnje vrijeme u svakom ih sportu deremo ;)