Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPRIJED, JAKO!
Fujjj meljooo
sinaneeee 😍😍😍😍
Crnov će biti veliko pojačanje! Njemu najviše odgovara kontra strana kao onih godina u Zrinjskom uostalom kada je bio najbolje krilo lige, U ovoj Adžemovoj formaciji će njegov kvalitet doći do izražaja. Samo još da su pametni da produže ugovor. Koliko ćemo biti jači sa njim toliko smo slabiji bez Stane. SVAKA ČAST na pozivanju ovih juniora i ovog dvadesetogodišnjeg stopera iz Bosne, mnogo bolja varijanta od dovođenja "mačka u vreči" van forme tipa ovog Mehremića.
Zebi i Bogičeviću se zahvaliti, dati prednost juniorima
zatrebat ce oni jos!!! Kad inat proradi kod Zaje i odradi vrhunski pripreme svi ce te se ibretiti! On je najbolji vezni poslije rata i ne treba ga olako odbaciti!! Idemo jako momci do DUPLE!!!
@mislis? Zeba ima 35 godina i mislim da je on svoje odigrao. Pametnije je davati prednost mlađem momku koji se može prodati
Samo jako i nemojte više prosipati bodove kao sa Krupom na Vrbasu i Torpedom na Koševskom potoku : )
Svi smo Zeljini Zeljo je nas
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA 💙💙