Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ondaaaaa Zeljinnnn stadionnn gledammm vidimmmm ponossss .... 💙💙💙💙💙💪💪💪💪💪💪💪💙💙💙💙💙💙
VOLIMM TEEE LJOZEEE MOJJJ😊 SRETNO 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
NK zeljeznicark idemooo
hebiii mali širokiiii ooooooo oooooooo !!!!
Ne mogu da vjerujem da pojedinci prizeljkuju pobjedu Sirokog,prvo sto pobjeda Zelje garantuje Sarajevu prvo mjesto,a drugo sto taj klub uvijek treba silllovati i zlostavljati,jer nas sugradjanin i komsija je na uzasan nacin izgubio zivot tamo... FKZ za zivot cijeli i ISTINA ZA VEDRANA!!!
Ovi kitari su opsjednuti Zeljom,na svakoj obajvi koja je vezana za Zelju 20 komentara minimalno od strane pitara. Znam da smo najveci klub u drzavi, al' brate ohladite malo, imate svoju avliju, znam da je pusta sto se tice trofeja, al' kakva god da je vasa je.
uvijek ti je prijatelju moj cijeli sjever na komentarima želje,ubio ih je željo u pojam ja ser sjećem kad smo titulu izgubili u širokom to se slvilo na koševu kao da su oni šampioni
Tiruuuu -riruuuuu😂😂 cool nick name 👍 Komentar potpisujem .
opusteno i rutinski, bod je zadovoljavajuci.
prvo na Svetu misu pa onda na trening..tako rade pravi katolici..
pa koliko vremena provode u Međugorju, Gospa će im se ukazati, a umjesto kakvog trofeja da im se ukaže...
Jbt koliko dislajkova... Samo ne znam jel zbog gospe il'ti ga trofeja...
treba malo i nuspahica forsirati..dobar je igrac !!!!!!
U Medjugorje? Nece vam to mnogo pomoci na terenu decki ...
Sta je pitari sta lupate minuse odma a ? 💙draga boja plavaaaaaaa. 😊TM87
Sretno plavi, hocemo sva 3 boda.