Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stoka pustinjska...ništa drugo.
ALLAHU EKBER MEKKE JE IZ TERORISTE IZGLEDA
Jbg mislim nije ok, a gdje su minute šutnje za 80 ubijenih od autobombe u Kabulu?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To dovoljno govori ko stoji iza ISIL-a.
Mekka je počast idilu kažu nogometni arabbije
VEČERAS KONCERT THOMPSON USTAŠE ZA DOM SPREMNIIIIIIIIIIII
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Divljaci.Đaba im pare, s kojim će sutra kupiti po Bosne, al divljak osta divljak, primitivčina, osta primitivčina.
Gdje je minuta sutnje za Burmansku djecu koju vjesaju budisticki monasi? Kakva sutnja, ne znate ni da se desava pokolj tamo. I sad za neki false flag napad u engleskoj sutnja? mrs stoko licemjerna
Sve je to isto. Is i Arabija.Smrtne kazne. kamenovanja, tako da je ovo o za ocekivati.
Seljakluk teski
E ovako sav svijet treba da se ponaša kad ih Iran potamani...
Ružno od njih, ali možda je to njihov način da iskažu nezadovoljstvo zbog toga što svijet povezuje terorizam sa Islamom. Shvatite da terorizam nema religiju ! Niti Kur'an, niti Biblija, niti bilo koja druga religijska knjiga ne savjetuje vjernike da ubijaju i teroriziraju, već da pomažu svakome ukoliko mogu pomoći, bez obzira na vjeru.
Stoka ostaje stoka ,dzaba je to,s ideologijama nema pregovora,nego spali do travke poslednje,ali jbg oni su americka kolonija
Stoka.
Stoka.
Oni koji podržavaju ovakav čin saudijaca su gori od terorista! Žrtva je žrtva i treba je poštovati! Umjesto seljačkog ispada S Arabije, trebali su odati počast i čistog obraza napustiti teren. Ovako su samo dodatno "zakuhtali" stvari. Svim civilima pokoj vječni, a nama živima pameti, da učimo iz ovakvih istupa.
@Nocturne ne seri
kofrče se
Generalno su minute sutnje ok, ali za mene nemaju sta trazit u nogometu. Zasto pravit za Mancester a za zemlje Afrike ne? Zasto njihov zivot vise vrijedi?
A gdje minuta šutnje za Bosansku pamet ? ;)
Ova dvojka koja je dala golove za Australiju,imaju prava Australijska imena na "ić"!
kad je bila minuta šutnje za stradalu djecu Palestine, Sirije, Iraka?
a saudijci su inace tad stajali mirno, dzaba sto su ovi drugi trckarali po terenu? nema vecih lihvara od arapa.