Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj, čuj pa baš u Tursku, ima li kakva nogometna livada u kojem drugom dijelu Europe
Jesu li povrijeđeni tih 27 igrača? Kako pričate ja mislio igraju u prvoj postavi povrijeđeni igrači
oooooooooooo Sarajevoooo oooooo
gdje su maske ovima na salterima
Konstantno se spremamo u Antaliji na nadmorskoj visini od 10m a igramo na Koševu koje je na nadmorskoj visini od cca 550m. U tim uslovima u prvih par utakmica bez obzira na fizičku spremu ostaju bez daha i otrese nas redovno tamo neki GOŠK Gabela. Po mom mišljenju pogrešna praksa, kao što je i pogrešna praksa da liga počinje u augustu umjesto u martu kad nam je već pauza 3 mjeseca.
Da liga starta u martu timovi bi nam bili u 100% takmicarskoj formi kada se igra evropa i imali bi koliko toliko veće šanse za prolaz dalje.
Sretno šampioni :) Uprava napolje!