Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sigurno da ce se u franjo prevest!!!i sveti antonius je sveti anto.. a benedikt je na nasem isto benedikt..poznajem cak jednog hrvata sa imenom benedikt..
kod nas se kaze grac a u austriji graz..salcburg je salzburg....rim je rom!!!!kroatien je hrvatska.,,
Alija je bio terorista jer je doveo i stvorio bjelu al kaidu u bih. Sigurnosne službe cijelog svjeta bave se njegovom zaostavstinom.I hvala ti na komlimetima,iz tebe progovara jedan zadovoljan i nimalo iskompleksiran bosanac i hercegovac :)
Haljo, katoljiks, i ovaj sto velji Wiena / Bec, kako se na hrvatskom kazu Berlin, Frankfurt, Salcburg i Grac? Imate neka svoja imena za njih?
Ako ti znaš šta uopće znači riječ 'nacionalista' ja sam Kinez. Rokni se bekane rumeni siromgojeni
U svom jadu, zadojenosti, neznanju i nepismenosti, ubode ti ipak - da, Alija je bio islamski teorista tj. teoretičar. Smiješna mrzilačka glupava spodobo, gorohotm ti se smijem HAHAHAHAHA
Kako majke ti može nosilac partizanske spomenice '41. (Tuđman) biti 'fašista'? Dozovi se glupi Bošnjo, 'bo te tito u mozak jedvaprimjetni
Franjo T. je bio partizanski general,a Alija I.je bio islamski teorista i zato je i ležo u zatvoru
eto sto ti je rec bosnjacki nacionalizam,njima smeta sto je franjo hahahahah pa zemljo otvori se. boze oprosti im sto ne znaju
@xxx ebo teBog. Je li kazes Wiena ili kazes Bec?
Prevedeno je: na latinskom je Benedictus, a kod nas Benedikt, na italijanskom Benedetto... Nemoj se brukat...
Idioti neobrazovani. Franciscus je na latinskom, a Franjo je izvedenica tog imena na jezicima južnoslavenskih naroda. Hrvati i Bošnjaci kažu Franjo, a Srbi i Crnogorci Franja.
heheheeh a sto niste preveli ime pape Benedikt-a hehehe nek je on franjo jadni ste
josip je joseph,kad se prevodi san francisko na nas bilo bi sveti franjo
joj koje neznalice hahahahahhahaa pa naravno da se prevode na nas,pa i englezi su biblijska imena prevodili na svoj jezik.antonio je anto,fracesko je franjo,john je ivan a to sto ste vi neznalice to je druga stvar.pa i imena gradova u svijetu se ne izgovaraju isto,kao ni imena drzava,nije svuda njemacka kontas li papak jedan neobrazovani .