Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šokantno! zaklati ovcu pa je pojesti! ko to još radi! fuj!
Jašta bolan, ne shvatam zašto ne kupuje svako meso iz mesare gdje se nijedan hajvan ne povrijedi...
PETA treba zabraniti zakonom.
klanje kurbana barbarski običaj??? bravo klix..
gdje piše fraza "barbarski običaj"? nisam vidio...
pa sunce mu, zaklali životinju u tunelu koji vodi iz svlačionice do terena... pa jesu li oni normalni? to brate lijepo naprave VAN stadiona prije utakmice i mir u svijetu! o tom je cijela priča. misle li da pomoćno osoblje stadiona nema pametnija posla nego gledati i čistiti scene iz petka 13-tog ?
Sve si u pravu osim za scene iz petka 13. Nismo mi amerikanci i nemamo noć vještica, niti je kurban horor film. Vlaška posla.
ne kontam. ko su-po tebi, vlasi? kako bi nazvao klanje ovce u tunelu koji iz svlačionice vodi na teren?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uslisana je bila njihova dova i prihvacen kurban jer su pobijedili favorizirani celtik a junci iz uefe se prepale pa odma zabrana al ispasce celtik dzaba vam govnari.neko jede meso a neko govna
Smeta vlasima kurban
vlasima?
Da, vlasima!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
miroljubivi neki ljudi....
nožem, sjekirom i maljem ako treba. samo ručno!
a oni valjda jedu zabe i crve kad slave
Čime se bavi UEFA??? Zaklati životinju...barbarizam...to razmišljanje je neprihvatljivo...a ubijati ljudsku rasu,od fetusa do starca od 100 godina,to je prihvatljivo...
Barem vi, koji zivite medju muslimanima, i koji ste vjerovatno i samo muslimani, bi trebali znat da to sto oni rade se ne zove klanje ovaca, vec prinosenje kurbana.
zbog tog vaseg prinosenje neduzne zivotinje stradaju, sramota
To su zivotinje koje bi, svakako, bile zaklane, paša moj. To je inace hrana za sav normalan svijet.
Pa zar nije gadno malo prije tekme gledati krv i to..ja prvi to ne volim, iako volim meso :)
Pitao bih ove pametnjakovice iz PETA-organizacije: Kako se to inace zivotinje iskoristavaju u mensoj industriji, je l' ima neki bolkji nacin ubijanja od klanja ili mozda misle da trebamo biti svi vegetarijanci?
Pa da je svijet normalan manje bi se zivotinja ubijalo i manje mesa koristilo u ishrani
Jest pa da jedemo soju umjesto mesa. U Japanu se jede soja umjesto mesa, a soja je prepuna estrogena, zato u Japanu je sve vise transexualaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema više ražnja ! : )))))))))))
A za Bajram ?
koja stoka u pm
Kad se god prinosi žrtva sotonski je obred...........tako da.........., ali je isto tako fino malo mlade janjetine založit
Kurban Bajram?
Ko kaže da nije sotonski ritual.............
PRIKAŽI ODGOVORE (4)