Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh joj ja mislio ISIL napada Kakav naslov
Egipat ce ih razbiti
Kakav ba trofej napadaju ?
Kad igra Bih?
Nisam ni znao za ovaj korejski kup. Gledao sam turnir kralja hasana, to je jedini takav turnir koji je ostao u kolektivnom sjecanju. Niko kovac he tad debitirao za repku.
turistitička tura bitno da se nitko ne ozljedi.na ljeto kreče akcija
Ko kreči ?
Jako bitan trofej. :D
Nitko nije ni rekao da je bitan, čak ni mi u Hrvatskoj. Ali bitnija je neka druga stvar, da se pokažemo gdje smo i što smo pred Europsko, u tom smislu je onda važan i ovaj trofej, iako Tunis i Egipat nisu sami vrh svjetskog nogometa, iako ne treba potcjenjivati nikoga.