Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha kako mu lik uleti klizeći šta reći, Turci
@Indignot tuci su pichkon dim za hrvatskog olivera knezovica koji je pistoljem ubio navijaca,to se nije jos nigdje desilo,tolikiprimitivizam i vjersko sljepilo
Zivim u Njemackoj par mjeseci i Turci su jednu stepenicu iznad cigana sto se tice kulture i ponasanja. Cast pojedincima ali najgori su narod.
Tacno ali su Kurdi jos gori..
Gori od nas jel? hahaha Samo se skontaj koliko Turaka u Svijetu ima, a koliko Srbijanaca Hrvata i Bosanaca? Mislim glupo je napisati nesto Turci ovo ono, samo kad skonztas da 100.000.000 ima sve ti je receno valjda ;-)
Ako te ganjaju obje ekipe i svi prisutni, zaslužio si nečim...
Sta bi tek bilo da su profesionalci😂
Sramotno! Fudbal je dobar kao i svaki drugi sport ali ga treba zabraniti radi ovakvih navijača.
Jojjj englezi ... Stoka i nista vise!
Neodobravam naravno, ali sta sudije rade to je strasno. Kod nas ima ovoga isto samo se ne iznosi vani
Ovako treba u nas u Prvoj ligi federacije pa poslije u premijer ligi...
kod nas se to nikad ije desilo,a da se desilo naslov bi bio "balkanski huliagani" itd
ma nemeres nad nas sta god da uradis
A seljakluka hahahahah