Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu vjerovat da se ovi i jednom bodu nadaju, pa vlak ce protutnjat Zenicom isto kao sto je i Mostarom, a drugu polovinu posla ce odradit Zeba na kosevu, zivi bili
Željo, napuši se kite Zeničke
A sto je kvota 1.40 na Zelju ako ste slozni ???
ma ubit cemo vas zapamti 0:2 hladno
1:1 ce zavrsit...
begu libo tuki za derbi, da je kakve pare utalit jer je opstanak svakako osigurao a ode na kraju sezone
I jedni i drugi bitni ko lanjski snijeg.
Šta ćeš, neko igra a neko se javi u emisiju "Ispuni mi želju" pa se pojavi Vincent Tan :)
Bit će zanimljivo i na Koševu, dolaze u goste dva velika Pitara, jedan koji je donio titulu Sarajevu i jedan koji je upropastio titulu, Musemić i Dedić :)
Samo fer i korektno pa neka pobijedi bolji! Nadam se da Ognjen Valjić nije tu da zaštiti Čelik od poraza kao Sarajevo u derbiju što je spasio.
Pobjedite li obasut cemo vas obilatim novcem.