Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Srbima zada veću guju Vodi Orban tuku i sudiju Ej srpska vojska iz Kruševca kreće Prati cara mrtve ratne sreće Jezdi Vucic ispod časnog krsta Nosi svoje nebo na tri prsta A Orbane Orbane crni jade Sto stadion Siptarima dade
Pomozite Srbiji da prizna Kosovo jer oni to ne mogu nikako sami.Treba to sto prije priznat i onda je sve ok na Balkanu.Nema vise mitova ucjena itd.
Kako nema ? A Republika Srpska a Heceg Bosna, a Istra a Sandžak a Vojvodina a Užička republika a Dubrovačka republika... Ima toga koliko hoćeš, samo da krene !
Bosanci vi bolje da gledate svoju drzavu i da se ostavite Srbije.. Srbija je svakim danom sve vise naprednija od vase drzave, obozavate da dodjete ovde i da se slikate po Beogradu na vodi za koji ste pricali da nece ni biti haha.. o autoputevima da ne pricamo koliko ste iza nas, vi mozete da se merite samo sa Albancima jer ste treca zemlja sveta, dok Srbija to nije, proverite na internetu kad ga vec imate
Niko me ne može ubijediti da u sportu nije sve namješteno. Zamisli "slučajnost" da još uvijek nije ni u jednom sportu izvučeno da reprezentacija Kosova i Srbije budu u istoj grupi.
Ili si budala ili se pravis budala znas da prije izvacenja imas skupine koje se ne mogu sastati u grupnoj fazi bas zbog politicke situacije bilo je armenija-turska pa jedno vrijeme hrvatska,bosna-srbija, gibraltar-spanija, dali znas zato Israël igra u evropi, zato sto u aziji niko nece da igra sa njima.
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰
Ne zna se koja je jaca drzava od tih hahah, Ukrajina ce biti siromasnija od Albanije, tako da Albanija nece vise najsiromasnija drzava Evrope heh.. koliki je procenat nezaposlenih na Kosovu? Zivite od roditelja, sedite kuci i nista ne radite, zato i gajite toliku mrznju jer ne znate da zivite.. A siptarski carinik je jednom rekao vi Beogradjani zivite odlicno zahvaljujuci Vucicu, sve dobra auta sa vasim tablicama prolaze hahah
Živjela nezavisna Republika Kosovo