Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je to u fudbalu negdje talenat i upornost a negdje fudbalski savez gura
Ovaj slučaj je samo jedan od bezbroj primjera kako je za uspjeh potrebno da se poklopi toliko toga: zdravlje, transfer na vakat, dobar menadžer, sportska sreća...
I naši borci su ubijali Mirka Filipovica po turnirima po seoslim turnirima. I Dzumhur je pobjedjivao Tsitsipasa, ne znaci da su bolji. Rad, rad i samo rad.
Naslov: Nogometas zbog kojeg su Messi i Aguero sjedili na klupi, a u clanku: *Ovaj 37-godišnjak nikada nije razvio svoj veliki potencijal* Realno da ga je imao, covjek bi i uspio, jos pogotovo neko ako je u bilo kojem trenutku bio bolji od Messi-a i Aguera, a nije, nego sasvim logicno momak bio stariji i afirmisan u toj U-20 ekipi, zbog toga mu se vise i vjerovalo u tih par utakmica, poslije ga ova dva talibana zasjenila igrom.
Messi nije napravio transfer u Španiju. Glupi novinaru, tamo je još sa 12 godina došao.
https://epoha.com.hr/2022/08/24/iznenada-i-neocekivano-20-sportasa-kolabiralo-je-u-samo-5-dana/
Po naslovu reklo bi se da je zavrsio u Jedilerima i na Vlakovu
Ziv je i prav. Da znaju ovi koji samo naslov citaju.
Rijetki ga pamte po dobru
Amar Ferhatovic