Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav crni Portugalac, ovo je neki naš, samo malo zagorio na suncu...
Opet će proći nekažnjeno kao i većina bogataša.
To je momak malo loood, malo lood
Da su imalo pametni u villarrealu, raskinuli bi ugovor odmah.
Takvi su crnci
ko o cemu bosnjo i postenju!
Ne kontam ove fudbalere imaju milione mjesto da uzivaju u ono sto najvise vole.jok nego se kurce glume silu misle niko im nemoze nista lezi sad debilu u zatvor da te sex....pravi magupi..
jedno je biti rodjen i odrasti sa milionima,uce te i pripreme da se nosis sa tim,a drugo je kada nisi imao za kifle,rastao u getu,i odjednom milioner postanes a sam ne znas zasto
To sam se pitao i kad sam čitao o Spahiću kako se tukao sa čuvarima u Leverkusenu. Jbt imaš milione i spuštaš se na taj nivo.
Ja debilnog moodonje, pištoljem prijetio hostesi . . . ? ? ?
Iz fine porodice.