Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
liga vise nastimana nego nasa...svako kolo 3 4 utakmice budu prelazi 1/2 2/1...nije ni cudo sto su poceli kupovati "evropske fudbalere"
E da ste gubili 2:0 na poluvremenu ne bi bilo crvenih kartona, nako vodite 1:0 i sramotite Galatu, e nece moci kod ovog sudije.
Sjećate se TLN imitacije Baždarevićevog crvenog kartona: "Evo tebi jarane crveni, pa ti nekom drugom tu priču prosipaj"... XD
Thug Life!!!
Nije bilo ne p od penala, kradja u stilu BHT telecom "premijer" lige, doduse cesta pojava i u turskoj ligi. Zato Galata nema sanse u evropi, cim je iole objektivno sudjenje. Lako je pobjedjivati u ovim lokalnim derbi utakmicama
Sudije su najveca korumpirana gov*a.
Seoski fudbal :P
kukuruz liga