Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fin gest. Mada ti i tvoj narod nemate veze sa retardiranim pojedincima.
Borben i srcan igrac, podsjeca malo na Dzemu Berberovica po temperamentu.
Страх гa бошњачке руље. Иначе, мајка је изјавила да напад на њеног сина није национално ни вјерски мотивисан. Исто је изјавио и отац Ал Дино. Тако да, све конструкције ишљамиста иду низ воду.
Страх га његове гузице. Иначе, мајка је изјавила да напад на њеног сина није национално или вјерски мотивисан. Исто је изјавио и отац Ал Дино. Тако да, све конструкције дежурних мрзитеља иду низ воду. Родитељима поштовање.
Ovom igracu nema se sta reci ali on se nemoze izviniti za ovu ostaku stoku. To je mentalitet polu srba ili polu crnogoraca. To se u porodici uci da su u bosni turcu sa govornom manom. Sjeti te se heroja batka ,koji je direkt iz lovcenski opanaka doso u Sarajevo i zafalio se na finom gostoprimstvu. Da ne govorim o cuvenom psihijatru genocidasu za 5 hilj. maraka se odlazilo u penziju,ko zna kakva je u njega diploma bila nista bolja nego sebijina. Pa vi sad razmislite kakvo je more u crnoj g.
Bosnjaci,Boga mi,teski dani dolaze sa novom vlascu.To vise nije Crna Gora,nego se vecinom izjasnjavaju kao srbi,a zna se ko ce im biti uobicajena meta.
Ovo ce biti trend u Crnoj Gori,sa pro srbijanskom vlascu poslije izbora. Vidio sam i prije polozaj Bosnjaka u Baru,a sada bi moglo biti jos gore.
Normalno da se izvinio jer živi u Sarajevu, da ne živi u Sarajevu ne vjerujem da bi se javio. Zašto ne vjerujem? Zato što se nijedan sportista iz CG nije javio.
Bravo,pravi si!
Stara Kineska poslovica: 'Kad se jedna budala posere u bunar onda mora cijelo selo skociti na noge da ocisti bunar'. Tako se sad vjerovatno i vecina Crnogoraca lose osjeca zbog ovoga ali tesko 'ocistiti bunar'.
Pa što čovjeku prevodite izvorni tekst sa fudbaler na nogometaŝ??? Koji vam je?
javno se oglasavam evo vidim ti momci su aktivni po drustvenim mrezama neka se sljedeci put jave kada budu dolazili u Sarajevo da sjednemo da popricamo u 3 oka
To je ono što čeka Bošnjake u Crnoj Gori sa novom vlašću.
Nisi ti kriv jarane ali lijep gest.Uzivaj u seheru i da sto manje das golova! Zeljo forever!
Nasi momci su po mjesec lezali zbog napada na "srpske drzavljane", tada se gradonacelnica izvinjavala, digla se cijela frka zbog tuce sa navijacima iz Srbije, sada se suti..
tako je ovo nema nigdje vise mrzimo sebe i drugima se ulizujemo radi neceg umjesto da se brane nasi gradani
Bravo za ovaj potez, da je vise ovakvih reakcija i osuda, svima bi nam bilo bolje, a ove "mangupe" i slicne njima treba nauciti pameti za sva vremena, bilo odakle da dolaze i u ime koje vjere...