Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vranjes na aparatima
Nova bmw serija m5 je idealna za ovakve bolesnike, cistih 700 ks i preko 1000nm su idealni za zabit se i satrat ljude, nadam se da ces u prdekanu.
Ovaj ce uskoro biti najavljen kao pojacanje za Sarajevo ili Zeljeznicar jer je bio dio kluba kao sto je Osijek, a Osijek je za nase uslove Real Madrid, jos kad nadodaju kako je clan mlade reprezentacije, svi ce kakat u gace od srece.
Bolesna nacija,nista finog cuti o njima.Onaj baca djecu s balkona vid ovog majmuna. Pravo divlje pleme
@VolvoXC60 Bolesna balijska islamofašistička svinjo, pozdravi ekipu u Siriji, ne ide im baš u zadnje vrijeme xexexe
Hoću kusur neću čokoladicu! hahaha
Razmazeni fudbaleri. Male curice koje misle da se svijet vrti oko njih. I kod nas ih ima koliko hoces, cuclaju nargile, nosaju fejk Rej Ban i uske hlace.
Zar ne bi bilo bolje da su mu dali čokoladicu
Umislio da igra za Real.
Steta. Odlican igrac u buducnosti je mogo za reprezantaciju igrat
U kukuruz čemer nas očekuje kolo dominacije mjesnih zajednica. Očekujem pobjede Krupe, Goška, Zvijezde, Cityja i Mladosti.
Sad ga u zatvor i neka vidi kako se nešto drugu razbija tamo :))
Kakav debil!
To je neki seljacic nevaspitan..?! Zurke nocu: parizer danju, na to im se zivot sveo,sedam dana parizer haha...
Ovakve stvari ni milko djurovski nije radio
Kako glup način za uništit si karijeru