Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj instant ekipe ,pa ta instant ekipa ima vise evripskih utakmcia poslje rata nego i zelji i sarjevo i nemam simpatije prema sirokom al ovo je realno stanje neznam sta ih toliko omalovazavate
jao sto ne mogu ovee instant ekipice fol neuspijeh sto su ispali a nisu za bolje
Ko god zamijeni ovog BLOU pušioničara na klupi KAMENJARSKIH UBICA nadam se da će se BLOWJOB ubica nastaviti još dugo vremena!!!
@... Ne hvala, ako imate nekoga boljeg za ponuditi ok...Amar djeluje kao dobar čovjek ali daleko je to od stručnjaka...neka mu tate koji kupuje suce i dovodi državne firme kao sponzore Želji...to je dovoljno da se bude prvak BiH, nažalost
naparavite izuzetak i dovedite muslimana amara.
Tako će stalno biti dok nam politiku kroji nepismeni Mijo, čovjek koji ne zna sastaviti dvije čiste rečenice ... sramota za Široki Brijeg !!!
MOJ MIJO KOA SI TI KONJINA OD ISANA!lani nam doveo ćutuka usra nam europu,ove godine bludnika..pa dokle vise!daj nam baku da haramo ligom!
logično
Smije li neko smijeniti naseg Amara, obruko nas u Evropi, pa sad i u Travniku, DOKLE ta njegova bahatost?