Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
svakako je sportsport karina od portala
Ne znam jeli zasluženo ili ne i ne zanima me, ali navedeni portal zna nekad biti dno dna šta piše o ekipama i kako skuplja preglede na slicnim imenima ekipa drugih liga ili sportova.
Sine sto si ulazio u sluzbene prostorije i gledao utakmice đabe... Gledao si Sada plati kartu i gledaj koliko hoces A asocijacija neka landara koliko hoce ionako sluzi samo da peru pare preko nje
KO IM JE3E MATER CERNOBILSKU MOGU SAMO SEBI KIDAT JAJA OD MUKE STO SMO REPKU PREMJESTILI IZ TOG RADIJACIJSKOG RUGLA I NA TAJ NACIN OBUSTAVILI PREPRODAJU KARATA KOJOM SU SE MITALCI BAVILI
Ne znam da li je istina ali naši portali su neprofesionalni, samo kopiraju članke, objavljuju svaku bljuvotinu koju jedna strana izgovori bez izjave druge strane. To u normalnom svijetu ne prolazi, ako već imaš neku informaciju onda treba čuti izjavu i druge strane prije nego se objavi. Ovo je smeće od novinarstva! Nekada im baš treba zabraniti kada nemaju ni trunke profesionalnosti.
Nema te istine koju novinar za 200 bam nece napisti. Sta je to cudno?
@IceBIue naseru ti se usta
Edo Omic i pored naziv funkcije direktor. Diagnoza drustva - olos sa dna kace se dokopao titule.
Inace su mediji smece ali ovaj novinar je stvarno OK. Fudo sta radis od Zenice?