Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo država maketa i planova. Ali kako god pozitivno je ovo sa Čelikom. Čelik je jedini stisnuo zube od klubova, i sa svojim navijacima poceo da radi na oporavku kluba. Dug je to put, nažalost. Čelik nije napravio dugove, napravili su to ljudi i pojedinci postavljani politicki. Cinjenica je da ce mnogi klubovi morati putem Čelika, pa nije fazon ovoliko negativnih komentara punih mrznje.
Samo ulagati u infrastrukturu koja će razvijati sportiste od najmlađih kategorija, pa sve do seniora. Izgleda da tek sad dolazimo pameti da je suština izgraditi sportistu, a ne dovesti igrača plaćenika pred zalazak karijere i plaćati ga iz budžeta grada...
Biću poluozbiljan, zašto ne kontaktiraju savez i ne ispitaju ponudu za trening-kamp u Zenici, umjesto da grade. Reprezentacija ga manje-više ne koristi, samo se Butmir forsira ovih dana. 😠
Možda A reprezentacija. Ali tu se rade okupljanja svih selekcija od u 15 do u21, trening kampovi, kontrolna okupljanja itd. Kamp koristi i ženska A reprezentacija kao i mlađe ženske reprezentacije. Zašto A reprezentacija koristi Ilidžu/Butmir?? Heh...odgovor se nazire, ali ga je teško zvanično potvrditi..
I prilici najusjesnijem BiH timu svih vremena na medjunarodnoj sceni - u Evropi.
I Cernobilci traze pomoc grada kao i Torpedo hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,doduse imaju "vlasnika" koji pere lovu preko njih,i koji ne daje svoju lovu,bit ce im veselo kad budu vracali dugove koji su veci od Zeljinih,samo to jazavicari namazano markiraju,bar sad nece kmecati da grad Zelji pomaze
LIKČE DO BAGRO
Mi smo zemlja sa najvise prikazani maketa,3d proekcija idt..nevjerovatno !! Svim srcem zelim Celiku ovo da se ostvari al kao sve drugo ovo ce biti samo pohvala za projektanta za odlican rad programu na kojem je radio svoj rad na fakultetu.
Prvo se treba vratiti u ligu pa onda sanjati
Opet pokusava izmusi od grada pare,tipina SDA igra protiv Kasumovica
Udruzenje gradzana jedan navijac jedan glas hoce da se odmaknu od politike.Najveci pojedinacni donator grad znaci politika,i ovo sad traze od grada pare sto se tice navijaca za termina nebi skupili.
Projekat NK Celika, ALI da Grad Zenica financiRA iz Budzeta?!?!?
Bolje vam je da promjenite stolice na Bilinom polju ..... sramota kad neko dodje.
Da vam nije Bilinog Polja sa prljavim i starim stolicama, ne bi reprezentacija dugo imala gdje igrati, a i neki klubovi evropske utakmice.
Prvo nek vrate dugovanja ovo je sve supljak