Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram i ja ispostaviti odštetni zahtjev zbog događanja u nedjelju: dvije tramvajske M.Dvor -Socijalno, jedan hamburger mali, 1 točena piva u krigli 0,5 ... 9,50 KM.
Hajmo sad odigravanje utakmice zeljo-celik. Nema bolova za zelenim stolom ako su obaveze izmirene!
Slazem se. Predstava Saveza za Zelju
Kao Željovac se slažem premalo je 3-0 treba to još natrpati...
Vidiš, kad pritisneš, sve se brzo riješi...čuj nije znao da ne može biti utakmice...!
OVI FUDBALSKI KLUBOVI IZ SARAJEVA TREBAJU DOZIVIT DAIH NEKO POSTUJE IZ VAN SARAJEVA, KAO NPR VELEZA, CELIKA SLOBODU, BORCA.
KAKO SE KALIO CELIK? NEDAJ SE CELIK. POZDRAV IZ TZ.
haha... koja namještaljka željezničaru da dobije 3 ziher boda. borca su izbacili na kraju prvenstva. kako znaju da do kraja čelik neće opet biti dužan ili sad spremaju 3 boda za sarajevo.
Kud ih nisu izbacili
Ovo nema veze sa tim da je nešto "namješteno" "Želji" (ili nekom drugom klubu) da bi za "zelenim stolom" ostvario pobjedu... U pitanju je nečiji (blago rečeno) javašluk po pitanju postupanja po pravosnažnim odlukama kojima je naložena isplata predmetnih potraživanja što je na kraju dovelo do gubitka bodova... Valjda će ovo što se desilo dovesti do toga da se neke stvari konačno dovedu u red da bi u nastavku prvenstva "Čelik" zaigrao bolje nego do sada... Pozdrav...
Od kompletnog dugovanja pola izosa je isplatio sam sebi. Nije li to malo sumnjivo?
Evo hrane za Dušmane 🤭😄😄😄
Imali išta ljepše nego sam sebe da isplatiš🤗🤗🤗
SVE NAJBOLJE NAŠEM ČELIKU !!! POZDRAVI IZ TUZLE !!!
Šteta...
jedina utakmica koju je zeljo dobio glat je ova protiv celika 😂😂😂
nije jedina, jos lakse su odigrali derbi sa vijetnamcima
Kakve veze kad igraju za ispadanje...
Kad se klubovi tipa Celik i Sloboda sutnu iz lige pocet ce nesto bolje za beha nogomet a dotad gledajte Hrvate u LP i na Euru. Sa korumpiranom savezom kojem licencu mozes srediti bolje ne zasluzujete
Sve se može kad se hoće. Kod nas privreda počiva na ovim zakonitostima: Ne plaćaj ništa kad treba, sačekaj da te pritisnu, sekiraj se, onda na kraju moraš uplatiti.