Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ja u Barceloni je bio doktor hahahahah nek se sad oni vade
Crko dabogda.
Pa valjda se po uspjesima kluba vidi gdje je radio?
Radovane kućo!
Znači alias Dabic Rasa bio u stručnom štabu Sarajeva F. C. pa zanimljivo
Capajebo ko Capajebo nista dobro o njima cuti...
E baš ovi pitari imaju bijednu historiju. Zločinac im bio uposlenik :D
@China evo , ja ovo prvi puta čujem...znači od udbaških korijena pa preko ratnog zločinca, aferim FK Sarajevo!!!
I sad se osijete poslijedice ..... 🤪🤪😜🤪😜
Niko ne jbbe presude tog suda ni 2 posto hahah.. Kadija te tuzi, kadija sudi je za trenutno zadovoljstvo.. Istina i pravda izlazi na vidjelo... Nobelovci koji znaju sta je Srebrenica ... Peace muslims, peace
@gooUser1573546038 Rat je gine se, kao što ste vi prvi počeli Srbe ubijati misleći da će vas neko drugi stititi.. Štitili jesu ali nedovoljno
ovako će pisat o dodiku.ali kad sve prođe.
njemaci su inace jako obrazovani pisami m se usta fasisticka
@VolimUdateMameRazved idiote, u Njemačkoj je bio nacizam, a u Italiji fšizam, obrazuj se pa lupetaj...i nije jedan narod , več pokret koji je pripadao tom narodu...kao da si napisao da su Bošnjaci ustaše, jer ih je masa bila u istima, a to veze sa vezom nema.
U percepciji nase postkomunisticke svijesti u ZDF-u rade marsovci ili roboti ili neki posebni ljudi koji neznaju za greske.
ne ne rusi mostove za sobom