Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bez obiza na sve, način na koji nogomet funkcioniše u ovoj državi daje sjajnu podlogu i siguran zalog za budućnost."
Ma kad skontaš igrači su na terenu nije selektor ,što bi prvi selektor bio kriv ,znali su oni svi da trebaju pobjediti i sigurno Low nije rekao ko Pape "nećemo srljati na pobjedu po svaku cijenu" ,a pobjeda mu treba.
Ovoga mudo-drpa pod hitno nabiti nogom:)
Nije samo njemacki nacin drugaciji, i mi smo nakon SP ostavili Susica!
Joachimov omiljeni fudbaler- Garreth BALE, a auto Audi S-line
Naravno da ce ostati, nakon svih rezultata što je napravio sa Njemačkom bilo bi bas supacki da mu daju otkaz poslije jednog kiksa.
@sehra kikso je u prijateljskim, u grupnoj fazi, protiv mexica, svedske i koreje(jesmo li tu koreju dobili prije svjetskog)...
e Cupo,nemas ti pojma koliko si sretan sto zivis u Njemackoj,da kojim slucajem zivis u Bosni, vec bi te ispisali iz knjige drzavljana i oduzeli ti maticni broj
pod uslovom da ima maticni broj
OLIVER BIERHOFF OŽENIO DJEVOJKU KOJA JE VOZILA AUTOMOBIL KADA JE POGINUO NAJVEĆI KOŠARKAŠ SA OVIH PROSTORA DRAŽEN PETROVIĆ!ONA IZAŠLA IZ AUTOMOBILA BEZ OGREBOTINE.
Desava se...
sta ti to govori?....taj ustasa je dobio zasluzenu kaznu...germanka bez ogrebotine...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)