Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sami su sebe izbacili, od prve tekme se vidjelo da nece daleko dogurati.
@DelBoy1946 propadaju krizari hebo ih vatikan krvavi,dosta je njihovog zuluma
Vala i igraju ko djedovi, nigdje brzine zestine volje. Nisam vidio sporiju reprezentaciju
Pogani svabo, onaj kobasicar umasceni u alkoholiziranom stanju, napada Ozila i tako otkriva svoje pravo lice. Podnosi te kada mu koristis, medjutim cim nastane posrtaj ili nevolja pljuje po Ozilu, Gundoganu, Rudigeru... Pogan je to kao i svugdje ba.
Kad sam napisao da neće Njemačka sa ovim sastavom proći grupu, odmah mi svi minuse udarali... Vrijeme je za rekonstrukciju, naturalizovaće opet neke Poljake, Balkance, Brazilce ako već fali Nijemaca za reprezentaciju, popraviće to Elf do Eura 2020 već.
Blago se njima. Onis se opet vracaju u Njemacku!
kaže: čak se i švabe vraćaju kući, ali fočak nikad...
a što kroosa je*u, čovjek najbolji
@pashabih Medju najgorim. Sjeti se kako je Schweinsteiger povezivao njemacke redove i blokirao svaku kontru protivnika. Kroos je dobar samo prema naprijed, ali nazad ispada kao najgori levat.
Ništa danas na posao pa zajebavat njemce...kosit oči pred njima 😆
Onom slinojedu su dani odbrojani
Nikad nisam vidio ovako nemocne i bezidejne nijemce, totalno zakazali sa podmladjivanjem ekipe.
Ohne Alemania... und Serbia
Neka neka