Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reporter poslje završetka! Sada tek igračima sljedi period da se što bolje u svojim klubovima pokažu i da zasluže dobiti pozivnicu trenera Löva. To je taj pobjednički mentalitet...zgazio si sve pred sobom i opet nisi siguran hočeš li biti pozvan...
Al što je najbolje, ljudi su u stanju i sa rezervnom ekipom uvalit protivniku 4-5 komada, a mi nemožemo tamo nekog Kipra dobit i onda naši oprde stručnjaci pokušavaju vući paralelu između našeg i njemačkog fudbala.
Oj Svaba, ne osjete smjenu generacija.
svaka cast za njemacku.
@macak mali Njemački fudbalski savez ima više članova nego Bosna stanovnika.
Eto sto ti je Svabo!
Lahko je njima jer nisu imali Kipar u grupi 😔😔
Stvarno ove švabe imaju tih stadiona za igrati lopte.
Ovaj Azerbejdzan bi nas oder'o
Njemacka slavila sa 4:1 Konacnih 5:1 postigao je ....
lahko je ovu sirotinju lupati,vidjecemo vas protiv francuza i spanaca
Tacno je ovaj nogomet izmisljen po mjeri svaba!
Masine!
baraž Hrvatska - Sjeverna Irska ajmooooo