Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ne mogu vjeriovati. Sasvim je normalna stvar da Hrvati iz BiH navijaju za Hrvatsku, jer je to njihova maticna drzava. Naravno Turci koji zive u BiH navijaju za Tursku. Ali zasto muslimani (bosnjaci) navijaju za Tursku to mi nije jasno, posebice jer ih dosta ima hrvatsku putovnicu (ovo je za Mostar vezano). Pa pogledajte sto vam pise u putovnici. Ne pise da ste Turci, to je sigurno. Ako vam se ne svidja Hrvatska vratite putovnicu i zatrazite tursko drzavljanstvo. A za ostatak muslimana (bosnjaka) koji su navijali za Tursku - vi niste Turci nego malo jada koje je na islam preslo z avrecu brasna. Vi ste prelivode. Dobro je poznato da zivite uvijek preko tudjih ledja. trenutno preko Hrvata iz BiH. Cak su vam preko federalnog proracuna poceli hrabiti vase borce, invalide, i ostale. Ps. Svi koji su navijali za Tursku protiv Hrvatske, neka idu na tursko a ne na hrvatsko more. To ce biti bolje i za Hrvate.
\"exe\" JEBO TI KONJ KRVAVIM KURCEM ZAKLANU SESTRU NA MAMINOM GROBU DOK TI SVE TO PROMATRAS IZ INVALIDSKIH KOLICA
jadni li sta vi takozvani bosanski hrvati, nigdje ne pripadate, ne vole vas ni hrvati, a bogami ni bosanci...sta li ce biti s vama za 20 god...bicete ko palestina
stvarno na šta ste vi hrvati spremni...predstavljate se lažno..stid vas zato šte ste hrvati..pa se lažno predstavljate..JEBEM VAM MATER ko god se predstavio kao da sam ja
Turci tiše, da se ne bi opet pivalo Gle nasrid Foče hodža s krmkom loče
za krst casni i slobodu zlatnu..... rahmetulahi alejhiha rahmeten vasiah.... bismilah vual ibn vual ruhi kudos .....
Joj dada ja mislim da bi volela i pravoslavnog, daj mi bre svoj broj mobitela voleo bih da te obradim, uspalila si me pravo.
Zaista je lijepo gledati sve ove komentare - slika i prilika nase situacije. Nemate pojma koliko nekoga boli neka stvar za vama. Ustvari da budem iskren boli, ali samo pred izbore kada im valja zaposjesti fotelje. Nisam nacionalista mada je to nemoguce u ovakvoj situaciji, ali se ne pretvaram da sam nesto sto i nisam kao 90% ljudi ovde (onaj ko fol hrvat, onaj isto tako srbin i na kraju onaj turcin). Smijesno i jadno i narode svaka ti cast - i treba ti da ti bude samo gore i dabogda nuklearku ko slucajno opalio pa svu ovu gamad pobio. Mrs stoko
kako ova turska kopilad (hrvati i srbi) nemaju nimalo kulture od svojih predaka boze kako ih sramoe
Neko se koristi mojim imenom, samo da znate ne upotrebljavam vulgarne riječi dok diskutujem.
E sto hrvat moze biti nizak oblik zivota to je chudo jedno. Kada mu nestane argumenata, kada od boli i jada ne moze jednu pametnu sastaviti, kada od muke za propustenom slavom oslijepi od zavisti, tada pokaze svoju pravu, prljavu, pokvarenu dusu i pocne da laje kao pasche. Mislim, javno ste ga primili od Turaka, pa nema razloga da se stidite, a kamoli da placete :)))
Evo sad se pojavila i ov što se predstavlja kao i ja i smeta joj što se karam sa katolikom. Pa draga moja kko nema muslimana sa dužim od 16 cm ja sam malo proširila vidike, a to bi preporučila i tebi. Nema do katoličkog u vrućoj muslimanskoj maci, to ti je kao da spojiš plus i minus na bateriji
sada je lijepo. tri krscanske zemlje su ostale. znaci u finalu ipk ce mi slaviti.
Čini mi se \"vafa\" da za bosansko državljanstvo ne haju puno, jedino kad treba podići plate, izganjati neke papire. Ne vidim, osim rijetkih, da poštuju simbole ove zemlje. U Livnu, recimo, okačena zastava RH. Je li i to zbog dvojnog državljanstva?
\"Dada di dopuštaš da te katolici karaju. Bježi nam iz vjere, kaurko pokvarena\" Nije čovjeku dato da sudi o drugima ljudima. Prije češ ti goriti neg ona.