Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ga samo ovaj nas Srbin iz Republike Srpske i vec po pisanju medija igrac Barcelone Jovic zavuce Svabama a tek mu 20 godina.
@Celzi hahah levati
Kad igraju srpski ljiljani od kralja Srbina Tvrtka,ljiljani koji simbolizuju hriscanstvo,sveto trojstvo, spominju se jos u starom zavijetu,u muslimanskom svijetu nemaju veze ni sa cim, i mora biti slep da ne bi primetio da su ti cvijetovi oblika kriza-krsta.
Ovako gledajuci samo fotografije pomislio bi covjek da su Nijemci igrali sa nekom blisko-istocnom ili latino-americkom reprezentacijom, a ne sa ko fol slavenskom zemljom.
@Sezam ...u pravu si...odkud oni crnci na terenu?....nisam znao da su germani crni...zato ga je srbenda i izgurilvala sa terena...srbin dosao da igra protiv njemaca a na terenu neki busmani...:)
penal za zrinjski
Dobra repka samo pametno
Mesr buljavi
Pavkov ukinuo Sanea ko da je on presudio Radovanu 😂
Njemacka repka nikad slabija, jos za Srbiju nisu igrali ni Matic, Kolarov, Kostic, Tadic. Ali prijateljska pa nikog briga. Osim toga, ovo sada ekipa bez Mullera, Boatenga, Hummelsa je nova i neuigrana, Low malo eksperimentise poslije katastrofe na svjetskom i ligi nacija. Ali onaj mali Sane je zvijer. On i Reus buduci motor Elfa.
Svasta
Ova Srbija jača od Bosne, pa Bosna nikad ni remizirala sa Njemačkom nije
KAD JE UTAKMICA KOSOVO - SRBIJA ?????????????
Postavio pitanje a debili pucaju minuse , KRETENCINE ZNATE LI ODGOVOR ILI NE
Da su ovo srećne i normalne zemlje , Jović bi igrao za BiH..
Cijela Republika Srpska navijala veceras i navijace uvijek za Srbiju,a kad igra Federacija to u Srpskoj Republici nikog ne zanima.
@Celzi lave imaš li 3 obroka dnevno hljeba i igara za sumsku sirotinju
SRBIJA DO TOKHAHAHAHAHAHA
doci ce vrijeme da ih koljemo
jel morate na svakom je*enom postu nadjete dio gdje se spominju tri naroda srbi hrvati bosnjaci jeste da je problem sto vam dajemo paznju ali vi ste retardi i u svakom narodu od ta 3 ima 20% retardiranih ljudi a bogu hvala drugi su normalni
@trkymrkyfrky svi su srbi isti