Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošteno
Mlad,zdrav,porodican,lova na racunima ...pametan potez...
zna sta coek sta valja u holandiji
Ovo je za mene stvarno sokantno , ne znam kako cu zaspat ,stvarno..
Pošteno.
Dok je igrao za Brighton, godisnje je uzimao ~2.8 miliona Eura. Moze komotno u penziju sada.
Razumno, prati svoje snove. Ali da sam ja u istoj poziciji gurao bih još 3-4 godine, čisto iz zarade. Isto je rekao Tevez kad je imao 28 godina i sam je priznao da nastavlja radi para.
Ma pametno, j..bo ti taj zivot. Fudbal je svakako odvratan postao otkako su poceli kukati u lockdownu sto ne primaju milione. Fuj
ja sam sokiran ovom njegovom sokantnom odlukom. a meni valja do 65 hrgačit...za račune i marendu...
Bravo. Ima dovoljno novca i ne zeli da robuje vise novcu, radi nesto u cemu ne uziva. Za razliku od nekih koji igraju do 40 i muče svoje tijelo kako bi oborili rekorde po broju nastupa, golova, koševa, osvojenih turnira...
Pametno, jedan je zivot treba vrijeme racionalno rasporediti. Samo u BiH je san svakog da dobije drzavni poso i sjedi na necijoj grbaci do penzije, a u penziji opet djeci na grbacu.
Da dobije drzavni posao, da drzi kafanu i gazdu glumi ili da u Njemacku pobjegne, samo to kod Bosanca dolazi u obzir.
Na vrijeme!
Pametno...