Massimiliano Allegri
0

"Nismo bili dovoljno arogantni protiv Reala"

Totalsport
Massimiliano Allegri (Foto: AP)
Massimiliano Allegri (Foto: AP)
Nogometaši Milana nisu uspjeli ugroziti madridski Real na njihovom terenu, te su u utakmici 3. kola grupe G Lige prvaka, poraženi s 2-0.

Nisu tako uspjeli ponoviti uspjeh od prošle sezone kada su slavili na Santiago Bernabeuu s 3-2 u ogledu po grupi Lige prvaka. Ovom prilikom je sve bilo gotovo unutar stotinjak sekundi. Cristiano Ronaldo je bio strijelac u 13., a Mesut Özil u 14. minuti.

"Hah, nismo bili dovoljno arogantni, rekao bih nakon svega", bile su riječi Massimiliana Allegrija, trenera Milana nakon prvog evropskog poraza Milana ove sezone.

"Pali smo u dvije minute, iako smo nakon toga zaigrali jako dobro. Nismo bili obezglavljeni nakon dva pogotka koja moraju, sama po sebi, ostaviti negativnog traga. Stvarali smo šanse, neke su bile uistinu dobre."

Allegri je na kraju zaključio: "Nije to bio posebno kvalitetan dan 'u uredu', ali mislim da stvarno ne smijemo biti depresivni. Igrali smo s jednim od glavnih kandidata za naslov Lige prvaka i to na gostujućem terenu. Zanemarimo li te dvije minute, bili smo posve ravnopravni."