Jose Mourinho
0

"Nije bilo šanse da izgubimo ovu utakmicu"

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: AP)
Jose Mourinho (Foto: AP)
Pohvalio je svoju ekipu, ali i suparničku, trener Realovih nogometaša Jose Mourinho nakon 2-2 remija kod Milana na San Siru u dvoboju 4. kola grupe G Lige prvaka.

"Prvi smo gol primili zato što se Pepe okliznuo. Drugi smo dobili iz čistog ofsajda. Nije bitno, ne želim o sudijama. Želim govoriti o izvrsnoj Realovoj ekipi, koja je prvo poluvrijeme odigrala fantastično, kao što je odigrala i prije dvije sedmice u Madridu", rekao je Jose Mourinho naglasivši: "Nije bilo šanse da Real Madrid napusti ovaj stadion poražen. Predobro smo igrali da bi se to dogodilo. Gol u trećoj minuti sudijske nadoknade bio je stoga apsolutno zaslužen."

"Možemo li osvojiti Ligu prvaka? Moramo se i dalje poboljšavati, ali kvalitetu imamo. Ekipa je vrlo mlada, te stoga ponekad u igri naivna. Da bismo pobijedili u Ligi prvaka, moramo postati ciničniji."

Na koncu, Portugalac je pohvalio duh Milanovih nogometaša: "U smislu igranja nogometa Milan nije fantastičan tim. Fantastičan je, međutim, njen karakter. Kontrolirali smo utakmicu, ali Milanovi se igrači nisu dali. Uzvratili su nam snažnim karakterom. Lijepo je vidjeti igrače poput Inzaghija, Gattusa i Seedorfa kad u njima i dalje ima toliko želje iako već dugi niz godina igraju u Ligi prvaka."

Da je rezultat realan složio se i trener Milana Massimiliano Allegri: "S obzirom na prilike koje su Madriđani imali, rezultat se čini realnim. Naša je reakcija u drugom poluvremenu bila doista jako dobra i šteta je što ipak nismo uspjeli pobijediti."