Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je naći opravdanje. Primili ste 2 komada i poklopi se ušima, e sad je li se Pepe okliznuo ili nije... kakve to veze ima. Što se okliznuo??? Kupi mu bolje kopačke da se ne kliže...
treba igrati i igrati, ugled steći pa davati golove iz zaledja. druga stvar, kad igra C. Ronaldo protiv hopa timova, sudija mu svira prekrsaj i kad protivnički igrač prodje pored njeaga, a kad Ronaldinjo uklize sa dvije noge, sudija ni ful ne svira... Kao što rekoh, treba zaraditi ugled kod sudija. Nije da to podrzavam, ali tako je.
A o off side golu,pa tipican Inzagijevski gol, covjek koji je rodjen u off side-u, nije centimetarski, nego metarski!!!
Milan i igra, pa to je nigdje nema, kao i svi talijanski klubovi. Ne znam u sta je sudija gledao kad je Inzagi udario Alonsa, strasno, pa ni opomena. Ne mozes igrati ljep fudbal kad igrate sa italijanskim klubovima.
Zipa \"El Classico\" : )
Ma šta ti pričaš? Šta sere? Aloo ba u dvije utakmice smo nadigrali Milan, 4-2 za Real Madrid.. Sudija trebo pokazat žuti karton odmah na početku utakmice Ibrahimoviću, radi tri starta na Alonsu, pa ga je trebo poslije isključit jer je sa leđa udario Ramosa, namjerno.. Trebo je žuti odmah pokazat Inzaghi, isto sa leđa udara Alonsa, ovaj uopšte nema lopte.. Dalje pričat neću.. Inzaghi drugi gol zabija iz čistog ofsajda, ali nema veze, bod ko kuća prošli u knock out fazu.. koga boli briga.. i da Milan + Webb 2-2 Real Madrid :) Pedrooooooooooooooooo! :) Najjači smo ;)
Morinjo se-re kao i uvijek, treba ga spustiti na zemlju, a Alegri je kukavica zato sto se odlucio na kraju braniti i ubacio presporog Zedorfa na cije je mjesto trebao ubaciti Robinja, a onda bi Real strepio da ne primi treci pogodak. E moj Alegri, veze ti nemas.