Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ste dodali i Pelea u poredjenju sa najvecim... covjek je fino reko Maradona i Cruyff... Pele je bjednik koji je proglasen najboljim jer radi kako mu se kaze. Zna se ko je najveci, jedan i jedini Diego! JEI3O VAS PELE!
reci staroj da se malo plakne veceras, posebno tamo gdje kaze prrr, prosli put su joj se skupili tarzancici, mu Muslimani to ne volimo.
Dok je Maradona narkoman trener daleko ćete dogurati, ne dalje iz grupne faze... Da vas vodi npr. Kapelo ili Hidding već bi se mogli nešto nadati
Skromnost je vrlina samo najvecih davno je Dzeko izjavio za njemacki Bild. Bog,Dzeko i Messi.
Legenda
Jest ja jedem sa tvojim ustima mamicu ti h ebem reta rdiranu posr ansku iz p osrane bosane...
jest, a nadimak posranac mu je sto non stop kenja a ti stalno jedes. ohani malo covjece,moras jesti raznovrsno.
NAJBOLJI POSRANAC TJ BOSANAC IZ POSRANE BOSANE I HERCEG OVNINE JE DZEKO SAFIR
nije najbolji strijelac messi, ni rooney, vec luis suarez iz ajaxa.. malo pogledajte statistiku pa onda pisite..