Ivica Olić
0

"Nisam vjerovao da je ovo moguće"

Totalsport
Ivica Olić
Ivica Olić
Hrvatski nogometni reprezentativac u redovima minhenskog Bayerna, Ivica Olić, apsolutni je junak uzvratne polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Lyona na Gerlandu (3-0 pobjeda Bayerna) s tri postignuta pogotka.

"Nikad nisam mislio da je ovo moguće. Tri gola su iznenađujuća u ovako važnoj utakmici. Ovo je možda moja najbolja utakmica u životu, ali ispred svega bila je to sjajna momčadska izvedba. Moramo sada ovo ponoviti i u samom finalu", kazao je nakon dvoboja oduševljeni Olić, koji je izbio na diobu drugog mjesta (uz Cristiana Ronalda) liste strijelaca ovosezonskog izdanja Lige prvaka sa sedam golova, jedan manje od lidera Lionela Messija.

Prvi su komentar nakon utakmice dali i trener bavarske ekipe Louis van Gaal, kao i predsjednik kluba Uli Hoeneß.

"Bayern može pobijediti bilo koju ekipu. Zato smo i došli do finala. Napravili smo sjajan posao i veličanstveno je biti u finalu", komentirao je Van Gaal.

"Način na koji smo danas odigrali bio je nevjerovatan. Bayernovu ekipu u tako dobrom izdanju u nekoj važnoj utakmici dugo nisam vidio. Sada moramo tako nastaviti u subotu protiv Bochuma (u Bundesligi). Igrači sada imaju za odigrati još četiri utakmice (dvije u njemačkom prvenstvu, te finale Lige prvaka i finale DFB Pokala), a onda će se vjerovatno slaviti da će se zidovi tresti", riječi su Bayernovog predsjednika koji jasno aludira na mogućnost da njegov klub osvoji trostruku krunu.